Hava Durumu

Mucize Doktor'da şoke eden ayrılık!

Perşembe akşamları Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ardından en çok izlenen dizi olan Mucize Doktor'da şoke eden bir gelişme yaşandı. Mucize Doktor hayranlarını şaşkına çeviren ayrılık geceye damga vurdu. İşte Mucize doktor dizisine veda eden başrol oyuncusu...

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2021 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2021 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Mucize Doktor'da şoke eden ayrılık!

Mucize Doktor 49. Bölümü ile hayranlarını şaşkına çevirdi.

FOX TV ekranlarının iddialı dizisi Mucize Doktor yayınlandığı  günden bu yana izleyiciyi kendisine hayran bırakmaya devam ediyor.

Bilindiği üzere ortaya atılan bir ayrılık iddiası Mucize Doktor hayranlarını çok üzmüştü.

Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Ezgi Asaroğlu, Reha Özcan ve Merve Bulut gibi isimlerin yer aldığı Mucize Doktor dizisi hayranları şoka uğradı.

Yönetmenlik koltuğunda Yusuf Pirhasan'ın oturduğu, senaristliğini Onur Koralp ve Pınar Bulut ikilisinin üstlendiği, yapımcılığında ise Faruk Bayhan'ın bulunduğu MF Yapım imzasıyla Fox TV ekranlarında her Perşembe akşamı sürprizlerle dolu sahnelere imza atan Mucize Doktor 49. bölümünde herkesi üzen bir ayrılık gerçekleşti.

Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Mucize Doktor dizisinin kadrosunda yaprak dökümü yaşandı.

Usta oyuncu Reha Özcan, Mucize Doktor dizisinin 49. Bölümünde ekranlara veda etti.

FOX TV'nin sevilen dizisinde Adil Hoca rolüne can veren başarılı oyuncu Reha Özcan, Mucize Doktor'un dün akşam yayınlanan son bölümünde diziden ayrıldı.

Dizinin ilk bölümünden bu yana izleyicilerin karşısına Adil Hoca olarak çıkan Reha Özcan'ın veda sahnesi, ekran başındakilere duygu dolu anlar yaşattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.