Hava Durumu

Mudanya adayı Ünal: 'Cumhurbaşkanımıza müjdeyi vereceğiz'

Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Dr. Ahmet Murat Ünal, " Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye Mudanya'nın emin ellerde olduğunun müjdesini 31 Mart tarihinde vereceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2019 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2019 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Mudanya adayı Ünal: 'Cumhurbaşkanımıza müjdeyi vereceğiz'

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, İlçe Başkanı İnci Söğütlü  ve beraberindeki heyet Cumhur İttifakı Ak Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Dr. Ahmet Murat Ünal ile birlikte Mudanya'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Heyetin ilk ziyareti, MHP Mudanya İlçe Başkanlığı oldu. MHP Mudanya İlçe başkanlığı ziyaretinin ardından Cumhur İttifakı üyeleri, MHP Mudanya İlçe Başkanı Selçuk Yılmaz'ı da katılımıyla esnaf ve mahalle ziyaretlerini sürdürdü.

Heyet, Meyve Üreticileri Birliğini ve Çiftçi Malları Koruma Başkanlığını, Esnaf Odası Başkanı Emir Ali Usta ve yönetimini ve S.S. 150 Sayılı Marmarabirlik Mudanya Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Ali Yıldız ve yönetimini ziyaret etti. TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, "Bursa, tarımı, sanayisi, kültürü, turizmi ile parmakla gösterilecek bir kentimiz. Türkiye ve dünya için değer üreten bir şehrimiz. Hepimizin ortak paydası burada" dedi.

MUDANYA DEĞİŞİM İSTİYOR

Uzun süredir sahada olduklarını ve ciddi mesafede yol kat ettiklerini belirten Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Dr. Ahmet Murat Ünal ise, ilçenin sorunlarını bildiklerini Mudanya halkının artık değişime ihtiyaç duyduğunu açıkladı. Ünal, "Mudanya'nın bir değişime ihtiyaç olduğunu vatandaşlarımız da çok net olarak ifade ediyor. CHP ve diğer partilere oy vermiş çok yoğun bir kitle Mudanya'nın geleceğinin bizimle ve MHP ile daha iyi olacağına inanıyor. İnşallah Allah bizleri mahcup etmez. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye Mudanya'nın emin ellerde olduğunun müjdesini 31 Mart tarihinde vereceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.