Hava Durumu

Mudanya AK Parti Başkan adayı Ünal: 'Biz bu kente sevdalıyız'

Cumhur İttifakı'nın Mudanya Belediye Başkan Adayı Dr. A. Murat Ünal, vatandaşlara çiçek vererek Sevgililer Günü'nü kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2019 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2019 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Mudanya AK Parti Başkan adayı Ünal: 'Biz bu kente sevdalıyız'

31 Mart yerel seçimler için geri sayım sürerken, Cumhur İttifakı'nın AK Parti'li Mudanya Belediye Başkan Adayı Dr. A. Murat Ünal, gönül belediyeciliğini seçim sonrasına bırakmadan, gönülleri feth etmeye devam ediyor. 'Mudanya aşıyla' yola çıktığını her platformda dile getiren Dr. A. Murat Ünal, sevgiler gününde ilçe sakinlere yaptığı jestle gönülleri kazandı.

Belediye otobüsünde ve minübüste yolculuk yapan vatandaşlarla sabah sohbeti eden Cumhur İttifakı'nın AK Parti'li Mudanya Belediye Başkan Adayı Dr. A. Murat Ünal, verdiği kırmızı karanfillerle gönülleri aldı.  Ünal'ın bir sonraki sevgi durağı Kalamış Huzurevi oldu. Huzurevi sakinleriyle sohbet eden Ünal, ilçeyi huzura ve sevgiye kavuşturarak, geleceğe taşımak istediklerini belirtti.

'BİR EVLAT, BİR KARDEŞ, BİR AĞABEY OLMAYA GELİYORUM'

Dr. Ünal, "İnsanımıza önce sevildiğini hissettirebilirsek Mudanya'yı hep beraber yönetme arzusunda bir ısrarlıyız.  Bizler yaradılanı, Yaratan'dan ötürü sevmeyi öğrenmiş bir kültürün çocuklarıyız. Biz bu kente, Mudanya'ya sevdalıyız. Sadece imarı için değil. Gönülleri kazanmak içinde varız. Mudanya bizimle muradına erecek. Mudanya'da 1 Nisan'dan sonra insanların birbirleriyle küs olmadıkları, belediye başkanına bir 'evlat',  bir 'ağabey' bir 'kardeş' gibi yaklaşabildikleri bir dönemi başlatacağız. Gönüllerimizi ittifak eyledik, bize bundan sonra hiç bir yol zor gelmez" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.