Hava Durumu

Mudanya başkan adayından sert uyarı: 'Buna seyirci kalamayız'

Mudanyalı balıkçıları ziyaret eden Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Murat Ünal, yasa dışı şekilde trolle avlanan kaçak balıkçıların hem doğal yaşamı, hem de geçimini balıkçılıkla sağlayan çok sayıda kişiyi mağdur ettiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2019 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2019 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Mudanya başkan adayından sert uyarı: 'Buna seyirci kalamayız'

Dr. Ünal, denizde doğal yaşamı yok eden ve canlı türünün üremesine engel olan kaçak balıkçılar ve trol uygulamasına tepki gösterdi. Ünal'ın bu tepkisine balıkçılarda tam destek verdi.  Gemlik'te uygulanan yasağın Mudanya'yı da kapsaması gerektiğine dikkat çeken Ünal, "Bu yasakla Mudanyalı balıkçıların ekmeklerinin önündeki engeller kalkacak ve denizlerimiz korunarak balık çeşitliliği artacak. Aksi halde denizlerimiz, balıklarımızı ve balıkçılarımızı geri dönüşü zor günler bekliyor" dedi.

BÜYÜK İNDİRİM!

Dr. Ünal, deniz tutkunlarının teknelerini bağlamak için yüksek bir bedel ödediğine de dikkat çekerek, "Hepsine buradan bir kez daha söz veriyorum. 1 Nisan tarihinde bu fiyatları çok ciddi şekilde indireceğiz" dedi. Ünal'ın Belediyenin sorumluluk alanında olan bir yerde kendilerinin sesi olduğu için teşekkür eden Mudanyalı balıkçılar, herkesi duyarlı olmaya ve harekete geçmeye davet etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.