Hava Durumu

Mudanya belediye başkanlığına adaylığını açıkladı

Mudanya Karadenizliler Derneği Başkanı ve bir dönem Mudanya CHP Belediye Meclis Üyeliği yapan Engin Tokgöz, Mudanya Belediye Başkanlığına talip olduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2018 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2018 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Mudanya belediye başkanlığına adaylığını açıkladı

Tokgöz "Mudanya'nın geleceğine Mudanyalıların karar vereceği, ben yaptım oldu anlayışının sona ereceği günler için hayırlı bir yola girdik ve bir karar aldık. Tek bir amacımız hedefimiz var. Hep birlikte sen ben demeden Türkiye'nin örnek toplumcu Belediyesini hayata geçirmek için çalışacağız" dedi. 

Mudanya'da kahvaltılı basın toplantısında Mudanyalılar la bir araya gelen Tokgöz, "Herkes farklı ama herkes eşit olacak. Hep birlikte çocuğu, genci, yaşlısı, esnafı, iş adamı, öğrencisi, kadını erkeği köylüsü balıkçısı zeytincisi hep beraber yaşanabilir bir Mudanya için çalışacağız ve birlikte başaracağız. Bu güzel şehrin bir genci olarak sizlerin desteğiyle sizler için gecemi gündüzüme katarak hiç durmadan çalışacağıma. Sorunların kısa sürede çözüme kavuşturarak, farklı projelerle yaşamaktan gurur duyacağınız bir Mudanya için söz veriyorum" diye konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.