Hava Durumu

Mudanya'da basketbola yoğun ilgi

Öğrencilerin yaz tatillerini değerlendirmesi ve faydalı aktiviteler yapması amacıyla Mudanya Belediyesi tarafından düzenlenen ve yoğun ilgi gören ücretsiz 'Basketbol Yaz Okulu'nun birinci dönemi sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2017 08:48
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2017 08:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Mudanya'da basketbola yoğun ilgi

-Ali Şahin-

Yaz tatilinde öğrencilerin spor yapmaları ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları amacıyla Mudanya Belediyesi tarafından düzenlenen 'Basketbol Yaz Okulu' birinci dönemi sona erdi. Birinci döneme katılan minik öğrenciler düzenlenen tören ile katılım sertifikalarını Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ın elinden aldı. Belediye Başkan Yardımcıları Akın Poroy ve Erkan Altıntaş ile birim müdürlerinin de katılım gösterdiği törende çocuklar ile yakından ilgilenen Türkyılmaz, öğrencileri tek tek tebrik etti.

'SAHİP ÇIKIYORUZ'

Düzenlenen yaz okulunun birinci dönemini başarı ile tamamladıklarını belirten Türkyılmaz, "Çocuklarımız burada spor yaparken emin ellerdedir. Spor yaparak hem zihinsel hem de bedensel gelişimlerine destek olmak istiyoruz. Ayrıca çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak en büyük hedefimiz. Alilerimizin de içleri rahat etsin. Bilsinler ki Mudanya Belediyesi olarak onlara kucak açıyor, sahip çıkıyoruz" dedi.

'KAYITLAR SÜRÜYOR'

Düzenlenen bu tür kurs ve etkinliklerden, çok değerli yeteneklerin çıkacağına inandığını da söyleyen Türkyılmaz, "Öğrencilerimiz bu tür faaliyetlerde kendilerine en uygun sporu bularak ileride o yönde eğitim alabilirler. Yeteneklerini geliştirerek Mudanya'mızı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum" diye konuştu. Konuşmaların ardından öğrencilere sertifikaları verildi. Antrenör Arzu Gürsel eğitmenliğinde devam eden yaz okulunun ikinci dönemi 31 Temmuz-18 Ağustos, üçüncü dönemi ise 21 Ağustos-8 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. Ücretsiz olan kurslarda ikinci dönem için kayıtlar ise devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.