Hava Durumu

Mudanya'nın köylerinde şenlik rüzgarı... Bursalılar doyasıya eğlendi

Mudanya Belediyesi'nin düzenlediği Köy Şenliği'nin ilki Eşkel'de yapıldı. Birbirinden farklı ve eğlenceli organizasyonların düzenlendiği şenlikte Bursalılar keyifli anlar yaşadı.  Şenlikler 11 Ağustos'ta Eğerce'de, 2 Eylül'de Güzelyalı'da ve 20 Ekim'de Tirilye'de devam edecek.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2018 19:10
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2018 19:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Mudanya'nın köylerinde şenlik rüzgarı... Bursalılar doyasıya eğlendi

Mudanya Belediyesi, düzenlediği festival ve şenliklerle Mudanya'nın değerlerini geniş kitlelere tanıtmayı sürdürüyor. Mudanya'ya özgü bir lezzete sahip olan siyah zeytin, kara incir ve kara üzümü tüm dünyaya tanıtmak ve üretimini teşvik etmek için üretimin en yaygın olduğu köylerde yapılan şenliklerin yanı sıra bu yıl ilk kez düzenlenen Köy Şenliği de Mudanyalıları bir araya getirdi. Köy Şenliği'nin ilki Eşkel'de gerçekleştirildi.

Eskel sahilinde düzenlenen şenlik programına eşi Gülbahar Türkyılmaz ile birlikte katılan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, vatandaşlarla tek tek sohbet eti. Etkinliklerde çocuklar, kendileri için kurulan oyun gruplarında doyasıya eğlendi. Mudanya Bandosu konseri, Türk Halk Müziği konseri, Mudanya Belediyesi kursiyerlerinin ritim ve halk oyunları gösterilerinin sergilendiği şenlikte coşkulu anlar yaşandı.

Mudanyalıların her şeyin en iyisi ve en güzeline layık olduğu inancıyla çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Başkan Hayri Türkyılmaz, düzenledikleri etkinliklerle kent kültürünün yaşatılmasına katkı sağladıklarını söyledi.

Başkan Türkyılmaz, 11 Ağustos'ta Eğerce'de, 2 Eylül'de Güzelyalı'da ve 20 Ekim'de Tirilye'de yapılacak şenliğe tüm Mudanyalıları davet etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.