Hava Durumu

Müge Anlı'da dehşete düşüren mehir cinayeti!

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kızlarının önünde canice öldürülen ve her detayı kan donduran Metin Büyükşen ile eşi Necla Büyükşen cinayetinin asıl sebebi mehir kavgası mı?

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2019 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2019 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Müge Anlı'da dehşete düşüren mehir cinayeti!

Kamuoyunu dehşete düşüren cinayetin adresi Konya'nın Karatay ilçesine bağlı İsmil köyü. Memur emeklisi 55 yaşındaki Metin Büyükşen ile 54 yaşındaki eşi Necla Büyükşen, oğlu Uğur, gelinleri ve torunları ile birlikte yaşıyorlardı. Uşak'ta okuyan kızları Büşra ise tatil için köye gelmişti.

3 Eylül 2018 günü evde sadece anne,baba ve kızları Büşra vardı. Oğulları Uğur ise eşi ile birlikte kayınpederinin evine yemeğe gitmişlerdi. Akşam saat 21:00-22:00 arası evin kapısı açıldı ve kar maskesi takan, elinde susturuculu ev tüfeği olan saldırgan girdi.

Aile neye uğradığına şaşırdı. Saldırgan önce baba Metin Büyükşen'e ardından Nejla Büyükşen'e ateş etti. Daha sonra anne ve babasının ölümüne tanıklık eden genç kıza yöneldi. Genç kız kendini başka bir odaya attı saldırgan da peşinden geldi. Bu sırada silah tutukluk yapınca Büşra Büyükşen'in kafasına tüfeğin dipçiği ile vurdu.

Büşra baygın numarası yapıp ölümden kurtuldu. O anlara şahit olan Büşra şunları söyledi:
"Hiç bir şey söylemedi babamı vurdu. Silahı bize doğru doğrultu ama silahı tutukluluk yaptı sanırım çünkü aceleci bir şekilde tüfek ile uğraşıyordu."

Büşra kendisine tüfek ile vuran saldırganın elinden kurtulup sokağa çıktı ve ilk gördüğü arabayı durdurup yardım istedi. Olayları ilk gördüğü kişiye anlatan Büşra Jandarmaya gidip olay anını anlattı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri ise talihsiz çiftin cenazesi ile karşılaştı, ancak saldırgana ait bir iz bulunamadı.

Olayın ardından tam 7 ay geçti. Müge Anlı'nın programına çıkan aile vahşi cinayeti işleyen katilin bulunmasını istedi. Programa katılan aile ise dünürlerden şüphelendiğini belirtti. İddialara göre gelinlerine mehir olarak bundan 10 yıl önce 10 dönüm tarla 120 gram altın 500 metrekare arazi verildi. Gelinleri kayınpederi Metin Büyükşen'in arsaya ev yaptırmasını istedi. Kayınpeder Metin Büyükşen ise ev yapacak maddi imkanı olmadığını belirterek, 40 bin TL para ve bir arsa teklif ediyor. Büyükşen'in gelinleri ise bu teklifi kabul etmedi.

Programa katılan aile yaklaşık 1 yıldır dünürler ile mehir kavgası olduğunu ve onlardan şüphelendiğini söyledi. Bir gün önce de Necla Büyükşen'in çok düşünceli olduğunun anlatıldığı canlı yayına katılan gelin Betül Büyükşen ise bütün iddiaları reddetti. Olay ile ilgili de araştırma devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.