Hava Durumu

Müge Anlı'da şoke eden anlar! 49 gün sonra cesedi bulundu...

12 Eylül'de kayıplara karışan Gencer Zengin'in 49 gün sonra motosikletinin bulunduğu alana yakın bir mesafede ağaca asılı olarak bulundu. Müge Anlı'da canlı yayında ortaya çıkan gelişme herkesi şoke etti.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2019 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2019 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Müge Anlı'da şoke eden anlar! 49 gün sonra cesedi bulundu...

43 yaşındaki Gencer Zengin, 12 Eylül Perşembe günü motosikletiyle evine dönerken kayıplara karıştı. Traktörüne yedek parça almak için ilçe merkezine giden Zengin, köyüne 7 km kala güvenlik kameralarına takılmış ama bir sonraki kamerada izine rastlanmamıştı. Gencer Zengin'in köyde bir başka kadınla görüştüğü için eşi ve kızıyla tartışma yaşadığı ortaya çıkmıştı.

AĞACA ASILI OLARAK BULUNDU

48 gün sonra köye yakın bir ormanlık alana mantar toplamak için giden vatandaşlar tarafından Zengin'in motosikleti bulundu. Jandarma, bu istihbarattan sonra dün havadan ve karadan detaylı bir arama çalışması başlattı. Motosikletin bulunduğu alanda çalışma yapan ekipler ormanda ağır bir koku almaya başlayarak, kokunun geldiği yeri takip etti ve kısa bir süre sonra ağaçta asılı olarak bulunan Gencer Zengin'in cesedine ulaştı.

CESEDİ ADLİ TIP'A KALDIRILDI

Cesedi ise incelemek üzere Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

'HER ERKEK SENİN GİBİ EŞİ OLSUN İSTER'

Eşi Şahsenem Zengin'in Müge Anlı'ya katılıp eşini araması ve eşi ile ilgili iddialarını anlatması gündeme bomba gibi oturmuştu. Eşinin kendisini en yakın arkadaşı Safiye Ergen ile aldattığını iddia eden kadın iddialarını sürdürmüştü. Safiye Ergen üzerine atılan suçu yalanlansa da programda Ergen, Gencer Zengin'in kendisine "Her erkek senin gibi eşi olsun ister" diye mesaj attığını ifade etmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.