Hava Durumu

Muharrem İnce, 24 Haziran gecesi neredeydi? Deprem etkisi yaratacak iddia...

24 Haziran gecesi sosyal medyada CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yle ilgili birçok iddia atılmıştı. O geceye dair gazeteci İsmail Küçükkaya'ya sadece 'Adam kazandı' şeklinde mesaj atan İnce'nin, ailesi ve bir grup milletvekili ile birlikte bir otelin 8. katında olduğu öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2018 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2018 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Muharrem İnce, 24 Haziran gecesi neredeydi? Deprem etkisi yaratacak iddia...

24 Haziran gecesi Muharrem İnce'nin nerede olduğu merak konusu olmuştu. İnce, sandık sonuçlarının ardından sessizliğe bürünmüş, ilerleyen saatlerde ise gazeteci İsmail Küçükkaya'ya 'Adam kazandı' şeklinde bir mesaj göndermişti. İnce'nin o gece nerede olduğuna dair yeni bir iddia ortaya atıldı

"Muharrem İnce'nin kayıp saatleri" başlığıyla bir yazı kaleme alan Öztürk'ün iddiası şöyle:

"Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, oyunu kullandıktan sonra saat 17.00 civarında Yüksek Seçim Kurulu (YSK) önüne geldi. Kendisini YSK önünde hem CHP'nin hem de İnce'nin temsilcisi Mehmet Hadimi Yakupoğlu karşıladı. İnce, açıklama yaptıktan sonra minibüsle ayrıldı ve bir daha da seçim gecesi basının önüne çıkmadı, yerini de kimse öğrenemedi.

SOSYAL MEDYADAKİ İDDİALAR

İşte bu durum, İnce ile ilgili müthiş iddiaların başlangıcı oldu. O bomba iddialardan birisi sosyal medyada şöyle yer aldı:

'Muharrem İnce, Yüksek Seçim Kurulu'nda (YSK) rehin tutulmaktadır. 'Dediğimizi yapmazsan yarın kan gövdeyi götürür' denmiştir. Koruma polisi bunu merkeze iletmiştir. İnce'nin eşi de ortada yok. WhatsApp'dan zorla İsmail bir bilgi yok. FOX TV basıldı, A Haber gibi yapıldı. Yayınlar kesildi. İşte bu bir darbedir. İzmir, İstanbul'da mobese kameraları kapatılmıştır. Haberler susturulmuştur.'

ENGİN ALTAY DA YANINDAYDI

Buna inanan inandı. Peki o gece hiç ortaya çıkmayan Muharrem İnce neredeydi? Swiss Otel'in 8. katındaydı. Annesi, eşi, ağabeyi, kız kardeşi, TBMM Başkanvekili Yaşar Tüzün, TBMM Grup Başkanvekili Engin Altay ve birkaç milletvekili ve başından beri yanında bulunan bazı arkadaşları ile birlikteydi. O kat, olduğu gibi kapatılmıştı ve başkaları çıkamıyordu."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.