Hava Durumu

Muharrem İnce'nin ardından bir açıklama daha! 'Makul bir sürede gelmezse...'

Muharrem İnce'nin Yalova'da "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiası ile ilgili açıklamalarının ardından bir açıklama da Talat Atilla'dan geldi. Atilla, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklama yapmasını beklediğini belirterek "Açıklama makul bir sürede gelmezse yeni bir açıklama daha yapacağım..." açıklamasını yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2019 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2019 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Muharrem İnce'nin ardından bir açıklama daha! 'Makul bir sürede gelmezse...'

Muharrem İnce, Yalova'daki evinde düzenlediği basın toplantısında, Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan'ın ortaya attığı "Beştepe'ye gitti" iddiasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İnce, 'Benimle ilgili dedikodular CHP Genel Merkezi'nde üretildi' dedi, Kılıçdaroğlu'na, 'Bir başka çağrım, sayın Kılıçdaroğlu'na. Şaşırmadım diyor. Şaşırmadıysanız bunu açıklamalısınız' çağrısında bulundu.

TALAT ATİLLA'DAN YENİ AÇIKLAMA

Bu açıklamanın ardından Talat Atilla, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Atilla, yaptığı paylaşımda "Kılıçdaroğlu'nun açıklama yapmasını bekliyorum... Daha önce yaptığım açıklamanın arkasındayım. Açıklama makul bir sürede gelmezse yeni bir açıklama daha yapacağım..." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.