Hava Durumu

Muharrem İnce tatilde ortaya çıktı

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçimlerden sonra soluğu Marmaris'te aldı. Cuma namazının ardından vatandaşlarla bir araya gelen İnce, bol bol selfie çektirdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2018 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2018 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Muharrem İnce tatilde ortaya çıktı

24 Haziran seçimlerinin ardından yaptığı değerlendirme sonrası ortadan kaybolan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Muğla'nın Marmaris ilçesinde ortaya çıktı. İnce, birkaç günlük tatil yapmak için Marmaris'in Selimiye Mahallesi açıklarındaki Kanarya Adası'na geldi.

Önümüzdeki hafta Anadolu turuna Erzurum ile başlayarak olan İnce, bugün öğle saatlerinde tatilini geçirdiği yattan Selimiye Mahallesi'ne geldi.

VATANDAŞLARLA SELFİE ÇEKTİRDİ

Cuma namazını burada kılan İnce, çıkışta kısa bir esnaf turu yaparak vatandaşlarla sohbet ederken, gelen öz çekim tekliflerini de reddetmedi.

Bir süre Selimiye İskelesi'nde dolaşan İnce, daha sonra bir kafeteryada bir süre oturup, dinlendi. Mahallede vatandaşlar ile sohbet de eden İnce, ardından açıkta kendisini bekleyen tekneye geçip, tatiline kaldığı yerden devam etti. İnce ve ailesinin 1 Temmuz Pazar gününe kadar Marmaris'in koylarında tatil yapacağı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.