Hava Durumu

Muş İLDER, Bursa'daki öğrencilerin yüzünü güldürdü!

Bursa'da faaliyetlerini sürdüren Muş İLDER, Bursa'da okuyan ve başvuruda bulunan Muşlu öğrencilere burslarının ilk taksitini  teslim etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2019 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2019 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Muş İLDER, Bursa'daki öğrencilerin yüzünü güldürdü!

Bursa'da 2010 yılında faaliyetlerine  başlayan ve gün geçtikçe birbirinden güzel ve her biri birer sosyal sorumluluk projesi sayılabilecek organizasyonlara imza atan Muş İLDER, Bursa'da okuyan Muşlu öğrencilerin 2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk bursunu, yemekli toplantıda teslim etti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Muş İLDER Başkanı Mehmet Veysi Tutkun, öğrencilerle bir araya gelmekten ve onlara katkı sunmaktan duydukları mutlululuğu ifade etti.

Burs Komisyonu Başkanı Mehmet Akif Bingöl ise, "Allah u Teala, Kur'an-ı Kerim'de, 'Benim mümin bir kulumun sıkıntısını giderenin ben de sıkıntısını gideririm' der. Bizler de bunu şiar edinmiş,  bir araya gelmiş  Muş İLDER mensupları olarak  5 yıldır Bursa'da okuyan ve Muş'un neresinden gelirse gelsin Bursa'da okuyan öğrencilerimize burs veriyoruz. Öğrenci burslarını hayırsever hemşehrilerimizin marifetiyle ve kurduğumuz bir komisyonun çalışmaları ile veriyoruz. Bursun temininde ve değerlendirme kriterlerinin belirlenmesinde mesai mefhumunu gözetmeksizin çok titiz çalışıldı. Bu yıl derneğimize müracat eden ve evraklarını tamamlayan tüm Muşlu öğrencilere burs veriliyor" ifadelerini kullandı.

Bingöl, bu vesileyle Bursa'da öğrenim gören öğrencilerle tanışma, sohbet etme ve sorunlarını yakından görme imkanı da elde ettiklerini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.