Hava Durumu

Mustafa Ceceli aşkını itiraf eti: 'Yakında evleneceğiz'

Şarkıcı Mustafa Ceceli 9 yıllık eşi ve oğlunun annesi Sinem Hanım'dan geçtiğimiz günlerde boşanmış, olayın ardından Ceceli'nin sosyetik güzel Selin İmer'le aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.Ceceli yaptığı açıklamada İmer'le yakında evleneceklerini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2017 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2017 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Mustafa Ceceli aşkını itiraf eti: 'Yakında evleneceğiz'

Şarkıcı Mustafa Ceceli 9 yıllık eşi, oğlunun annesi Sinem Hanım'dan 5 gün önce boşandı.Boşanmanın hemen ardından ise Selin İmer ile yaşadığı aşkı ortaya çıktı. Ortaya çıkan aşk fotoğraflarından sonra Mustafa Ceceli'nin Miami'ye gittiği biliniyordu. Ceceli sessizliğini bozdu ve bir basın açıklaması ile bu aşkı doğruladı.

İşte Mustafa Ceceli'nin açıklaması:

"Öncelikle bilinmesini isterim ki bu bizim hayatımız ve atacağımız adımlarla alakalı kimseden izin almaya gerek olduğunu düşünmüyoruz. Defalarca dile getirmeme rağmen hala anlamak istemeyenlere bir kez daha hatırlatayım; Ahmed Hulusi bir şeyh değildir, cemaati yoktur, kimsenin hayatına karışmaz... Dolayısıyla 'birlikte yanına gitmişler' benzeri, iftiralara şaşırıyoruz. Şu anda ben Amerika'dayım Selin ise İstanbul'da. Aldığımız ortak kararı sizlerle de paylaşmak isteriz... Dönünce evleneceğiz."

Ceceli 1,5 ay önce katıldığı Hülya Avşar'ın programında aslında aşkının peşinden gideceğini itiraf etmiş.

KİMSE FARK ETMEDİ

1,5 ay önce Hülya Avşar'ın programına katılan, Mustafa Ceceli bugün yaşadıklarını ekranlardan üstü kapalı itiraf etmiş. Avşar, Ceceli'nin eşini aldattığını biliyor olacak ki "Evliliğin sürmesi mi yoksa her zaman bulamayacağın aşk mı?" diye soruyor. Ceceli ise, "Olması gereken aşkı seçmek. Bütün her şeyini bırakacağın, 'neyim varsa her şeyimi bıraktım sana geldim' diyeceğin aşk olmalı" diye yanıtlayarak çok önceden Selin İmer için eşini boşayacağının mesajını vermiş.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.