Hava Durumu

Mustafa Ceceli'ye şok! Hepsi iptal edildi

Son üç gündür eski eşi ile birlikte gündemde olan Mustafa Ceceli'ye bir şok daha... İddiaya göre, radyolar Ceceli'nin şarkılarına ambargo koydu; çok sayıda konser programı da iptal edildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2018 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2018 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Mustafa Ceceli'ye şok! Hepsi iptal edildi

Şarkıcı Mustafa Ceceli'nin, oğlunun velayetini almak için eski eşi Sinem Gedik'in şarkıcı İntizar ile ilişki yaşadığını gösteren özel videoları mahkemeye delil olarak sunması, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Yankıları devam eden olay sonrası hem ünlü isimlerden hem de sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki alan Ceceli'ye, şimdi de radyolardan ambargo uygulaması geldi.

Yazar Onur Akay, Mustafa Ceceli'ye radyolardan ambargo konulduğunu ve Ceceli'nin çok sayıda konser programının da iptal olduğunu iddia etti.

RADYO LİSTELERİNDEN ŞARKILARI ÇIKARTILDI

Ceceli ile ilgili kendi internet sitesinde gece saatlerinde bir yazı kaleme alan Akay, "Edindiğim bilgiye göre Radyo D, Show Radyo, Süper Fm ve Best FM gibi çok sayıda ulusal radyo aldığı ortak kararla, playlistlerinden Mustafa Ceceli'nin şarkılarını çıkarttı ve Ceceli'nin çok sayıda konseri de iptal oldu." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.