Hava Durumu

Mustafa Dündar mazbatasını aldı! 'Dünyada ses getirecek çalışmalara imza atacağız'

Osmangazi'de üçüncü kez belediye başkanı seçilen Mustafa Dündar, düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Dündar, yeni dönemde de Türkiye ve dünyada ses getirecek çalışmalara imza atmaya devam edeceklerini söyledi. 

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2019 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2019 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Mustafa Dündar mazbatasını aldı! 'Dünyada ses getirecek çalışmalara imza atacağız'

31 Mart mahallî idareler seçimlerinde Osmangazililerin güvenoyunu alarak üçüncü kez Osmangazi Belediye Başkanı seçilen Mustafa Dündar, mazbatasını alarak 2019-2024 hizmet dönemine başladı.

BUSKİ Konferans Salonu'nda düzenlenen törene eşi, kızı ve torunu ile birlikte katılan Dündar, mazbatasını Osmangazi İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mükerrem Tekintürk'ün elinden aldı.

Mazbata töreninde konuşan Dündar, "Geçen 10 yıllık süreçte, Türkiye ve dünyada ses getiren projelere imza attık. Vatandaşlarımız sandıkta önümüzdeki 5 yıl için daha bize yetki verdi. Vatandaşlarımızın bize olan güvenini boşa çıkartmayacağız. Önümüzdeki 5 yılda onlara layık olarak görevimizi hakkıyla yerine getireceğiz" dedi. Düzenlenen törende Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile birlikte cumhur ittifakından 27, millet ittifakından ise 18 belediye meclis üyesi de mazbatalarını aldı. 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.