Hava Durumu

Mustafa Er: 'Alt tarafla alakalı problem fazla kalmadı'

Konyaspor karşılaşmasında oyuncularının yüreğini ortaya koyduğunu belirten Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er,  "Düşme ile alakalı bir sıkıntımız yoktu. Alt tarafla alakalı problem fazla kalmadı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2018 22:57
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2018 22:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Mustafa Er: 'Alt tarafla alakalı problem fazla kalmadı'

Yeşil-beyazlı takımın teknik patronu Mustafa Er, Atiker Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Bütün İslam aleminin Berat Kandili'ni tebrik eden Er, "Böyle bir gecede böyle bir galibiyet almak bizi mutlu etti. Tüm oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Taraftarımız bize inanılmaz güç verdi. Maça arzulu istekli, önde basarak başladık. Onlarında coşkusuyla iyi gideceğini biliyorduk. Öyle de oldu. İlk yarı çok pozisyon bulduk. İkinci yarıda Yusuf ile direkten dönen topumuz var. Çok farklı kazanabilirdik. Bugün çok iyi mücadele ettik. Oyuncularımız yüreğini ortaya koyduk. Düşme ile alakalı bir sıkıntımız yoktu. Alt tarafla alakalı problem fazla kalmadı" diye konuştu.

7 DAKİKAYI ANLAYAMADIM

7 dakika uzatmanın neye göre verildiğini anlayamadığını ifade eden Er, pozisyonun penaltı olduğunu söyledi.  Gelecek seneyle alakalı plan yapmadığını vurgulayan Er, "6 haftaya odaklanmıştık. Bize verilen görevi layıkıyla yerine getirmek istiyoruz. Maksimum bütün puanları toplamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.