Hava Durumu

Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic ve çocukları koronavirüse yakalandı

Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic ve çocukları Yavuz ile Yaman koronavirüse yakalandı. Ünlü şarkıcı Emina Jahovic sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Tedavilerimize kıymetli doktorlarımızın kontrolünde, ev karantinasında devam ediyoruz" dedi ve sağlık çalışanlarına da teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2021 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2021 17:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic ve çocukları koronavirüse yakalandı

Sosyal medya hesabından açıklama yapan ünlü şarkıcı Emina Jahovic, "Pandemi sürecinin başından beri gerçekten çok dikkatli ve özenli davranmamıza rağmen maalesef çocuklarım Yavuz, Yaman ve benim Covid-19 test sonuçlarımızın pozitif olduğunu öğrendik.

Tedavilerimize kıymetli doktorlarımızın kontrolünde, ev karantinasında devam ediyoruz. Bizlere iyi dileklerini ileten, dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Bu zor süreci dünyada en iyi yöneten ülkelerden biri olduğumuzu bizzat şahit oldum. Bir kez daha Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğum ve bu ülkede yaşadığım için onur duydum" dedi.

SAĞLIK BAKANLIĞI'NA VE SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Emina Jahovic şu ifadeleri kullandı: Test aşamasından itibaren, öncelikle evimize kadar ilaçlarımızı getirdiler ve tüm süreçte her gün telefonla arayarak durumumuzu yakından takip ettiler. Bu duygusal ve korku dolu süreci çocuklarımla tek başıma atlatmaya çalışırken; aklımdan dünyanın her yerinde benzer veya daha zor şartlarla mücadele eden, bu hastalık sebebiyle sevdiklerini kaybeden milyonlarca insan geçti. Böyle bir süreçte bu kadar kıymetli bir desteği hissetmek ve yalnız olmadığımızı bilmek bize güç verdi. Bu vesileyle sonda zikredilen fakat başta gelen, en önemli ve kalpten teşekkürüm ise; Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı, Filyasyon Ekipleri, Aile Hekimlikleri ve Sağlık Çalışanlarımızadır. Tüm bu süreçte ellerinden gelen hiçbir desteği bizlerden esirgemedikleri için kendim ve çocuklarım adına teşekkürü bir borç bilirim. Saygı ve minnetlerimle."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.