Hava Durumu

Mustafakemalpaşa'da dev kompleks yükseliyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'la birlikte inşaatı tüm hızıyla süren Mustafakemalpaşa Gençlik, Sosyal Yaşam ve Spor Kompleksi'nde inceleme yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2017 20:45
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2017 20:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Mustafakemalpaşa'da dev kompleks yükseliyor

-Fatih Dil-

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Mustafakemalpaşa Belediyesi iş birliğiyle 2016 yılında yapımına başlanan Mustafakemalpaşa Gençlik, Sosyal Yaşam ve Spor Kompleksinin inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Mustafakemalpaşa terminal girişindeki yaklaşık 37 dönümlük alanda 25 yıl önce başlayan ancak ödenek yetersizliği nedeni ile temel seviyesinde atıl durumda kalan eski kompleks tamamen yıkıldıktan sonra yeniden projelendirilip hayata geçiriliyor.

5 SPOR SALONU

Yeni proje kapsamında yükselen tesis 2'si büyük, 3'ü bireysel 5 adet Spor Salonu, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Çocuk Havuzu, Kapalı Tenis Kortları, Açık Tenis Kortları, 2 Voleybol Sahası, 2 Basketbol Sahası, Gençlik Merkezi, Fitness Salonu, Yürüyüş, Koşu, Bisiklet Yolları, Kafeterya, 2 adet Sergi Salonu, Sanat Atölyesi, 2 adet Sinema Salonu, Seminer Salonları, Çocuk Oyun Alanı, Piknik Alanı ve Kapalı Otoparkları ile hizmet verecek.

BİLGİ ALDILAR

Tesisin devam eden çalışmalarını inceleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor eski İl Müdürü Kemal Aydın, Mustafakemalpaşa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ekrem Uğurlu, Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Orhan Güney ve Bursa Gücü Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hayrettin Özbağkıran'la birlikte tesis inşaatını gezdi ve yetkililerden bilgi aldı.

'SPORDA MARKALAŞACAK'

Bursa'ya kazandırılan Gençlik, Sosyal Yaşam ve Spor Kompleksinin 2018 yılında hizmete gireceğini hatırlatan İl Müdürü Şahin, tesisin başta gençler olmak üzere tüm vatandaşlar tarafından etkin bir şekilde kullanılması için gerekli planlamanın yapıldığını vurguladı. Mustafakemalpaşa'ya kazandırılacak spor kompleksinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise, tesisin faaliyete geçmesiyle birlikte ilçenin büyük bir vizyon kazanarak sporda markalaşacağını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.