Hava Durumu

NATO'daki skandala CHP'den kınama

NATO tatbikatındaki hedef skandalını eleştiren ve parti olarak olayı şiddetle kınadıklarını söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, "Bu alçak saldırılar, yapanları daha da küçük duruma düşürür, bu asla kabul edemeyeceğimiz çirkin bir davranıştır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2017 18:16
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2017 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
NATO'daki skandala CHP'den kınama

Norveç'teki NATO tatbikatında Atatürk'ün resmi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isminin hedefler arasına konulmasına CHP'den tepki geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, "Böyle, müttefiklik ruhuna uymayan, sorumsuz ve provokatif davranışları en sert şekilde kınıyoruz" dedi.

ÇİRKİN YAKLAŞIM

Bunu yapanların DAEŞ, El Kaide ve El Nusra gibi terör örgütlerinden bir farkı olmadığını belirten Yılmaz, "Bizim simgelerimize dönük her çirkin yaklaşıma tepki veririz. Umuyorum ki bu işi kim ve kimlerin yaptırdığı da açığa çıkar ve gerekli cezaları da alırlar. Atatürk'e, bayrağımıza dönük zaman zaman vuku bulan bu alçak saldırılar, yapanları daha da küçük duruma düşürür. Sayın Cumhurbaşkanı'nın fotoğrafının hedef alınması da asla kabul edemeyeceğimiz çirkin bir davranıştır. Şiddetle kınıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.