Hava Durumu

Nerede bu istifa edenler!

MHP Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu geçtiğimiz günlerde partisinin Kestel İlçe Teşkilatı'yla bir araya geldi. Toplantıyı izleyen Turgay Akbulut yaptığı önemli tespitleri bugünkü yazısında okuyucularıyla paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2017 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2017 09:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Nerede bu istifa edenler!

Geçtiğimiz günlerde MHP Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu partisinin Kestel Teşkilatı ile bir araya geldi. Toplantıdaki gözlemlerini bugünkü yazısında okuyucularıyla paylaşan YeniDönem Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Turgay Akbulut özellikle yaşanan coşkulu havaya dikkat çekti.

Tabandaki yüksek motivasyona değinen  Akbulut "Bu motivasyon MHP'yi iktidar yapmaya yetmese bile şahsi fikrim en azından Bursa'da tarihinin en yüksek oyunu almasını sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

Toplantıda MHP Bursa Teşkilatı'ndna geniş çaplı bir istifa furyası olduğuna dair algı yaratılmak istendiğini kaydeden Başkan Topçu "MHP'den 200 kişi, 300 kişi istifa etti' diye haberler çıkıyor. İyi de 300 adamın istifa ettiği ilçede bizim o kadar üyemiz yok! Şu ana kadar bize ulaşan istifa sayısı 32'dir.Nerede bu istifa edenler?" ifadelerini kullandı.

Topçu yerel seçimlerdeki stratejileri hakkında neler söyledi?

Alınacak önlemler neler?

Parti içi muhaliflere karşı ne mesaj verdi?

DEVAMI TURGAY AKBULUT'UN YAZISINDA
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.