Hava Durumu

Nihat Doğan'a iki kızı alıkoyma suçlaması

11 ve 16 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyduğu iddia edilen Nihat Doğan karakolda ifade verdi. Doğan, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2018 20:29
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2018 20:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Nihat Doğan'a iki kızı alıkoyma suçlaması

Buket Aydın'la Kanal D Haber'de yayımlanan özel haberde, kızların ailesi, Nihat Doğan'ın çocukları davet ederek harçlık vermeye çalıştığını iddia etti.

Kanal D habere konuşan anne, 'Kızlarıma 2 saatten fazla ulaşamadım, ben buna inanamadım. Hemen eşimi aradım. Kıza harçlık veriyormuş. Kendi evine neden davet etti. Neden ev? Sitenin kafeteryası var' dedi.

Ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan Doğan'ın avukatı Abdürrahim Elitaş, "Aslı astarı olmayan bir iddia bu. Normalde dosyaya tamamen vakıfım bizzat dosya ile kendim ilgilendim zaten. Şikayetçi bile değil aile şikayetçi olduğunu iddia etse bile bir suç unsuru yok" ifadelerini kullandı.

Nihat Doğan'ın menejeri Sercan Eriş ise yaptığı açıklamada, "Olay şöyle, Nihat Bey'in evi caddeye bakan bir yerde. Orada da öğrenciler geliyor. Sigara içmeye geliyorlar bunlar. Görümüşler Nihat Bey'i işte resim çekilme olayı. İçeri girmişler güvenliğe söylemişler. 'Nihat abinin yanına gideceğiz' Orada öğrenciler geliyor kızlı erkekli geliyor Survivor'dan dolayı. Çıkmışlar resim çekmişler Ondan sonra biri de Nihat Doğan'ın olduğunu babasına babası da gitmiş polis karakoluna. 'Nihat Doğan benim çocuklarımı alıkoydu' demiş. Halbuki olayın içeri resim çekip gitmişler" dedi.

Nihat Doğan olayla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.