Hava Durumu

Nilüfer Belediye Başkan Adayı Erdem: Kadınların desteğini bekliyorum

Nilüfer Kent Konseyi Kadınlar Meclisi üyeleriyle bir araya gelen CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, kadınların siyasette ve iş hayatında daha fazla yer almaları gerektiğinin altını çizdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2019 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2019 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Nilüfer Belediye Başkan Adayı Erdem: Kadınların desteğini bekliyorum

Erdem, Nilüfer'in birçok konuda olduğu gibi kadınların aktif biçimde yaşama katkı sağlamaları konusunda da örnek olduğunu belirterek, ''Yeni dönemde de kadınların katkı ve desteğini bekliyorum'' diye konuştu.

Toplantının ardından, El İzi Gönüllü Sanat Atölyesi bünyesinde düzenlenen filografi kursuna katılanlar tarafından hazırlanan bir Türk bayrağı Erdem'e hediye edildi.

İŞÇİLERLE ÖĞLE YEMEĞİ

Turgay Erdem, daha sonra Alton Air Springs fabrikası çalışanlarıyla öğle yemeğinde buluştu. İşçilerle birlikte sıraya girip yemeğini alan Erdem, çalışanların Nilüfer ile ilgili görüş ve önerilerini dinledi. Nilüfer'in sanayi bölgeleriyle Türkiye ekonomisine büyük katkı sağladığını vurgulayan Erdem, şunları söyledi:

"Kentimizin fabrikaları üreten, doyuran, ekonomiye katkı sağlayan birer yaşam alanları. Sanayimizde ter döken tüm çalışanların Nilüfer'in yönetiminde söz sahibi olduğunu düşünüyorum. Sizlerin düşünceleri ve ihtiyaçlarını önemsiyorum. Nilüfer'in daha da kalkınması için kentimiz için ter döken emekçilerle bir araya gelmek benim için çok büyük anlam taşıyor."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.