Hava Durumu

Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem: 'Ülke üretken gençlerle ilerleyebilir'

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Nilüfer Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiği Turgay Erdem, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında, Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Bursa Şubesi 11. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Ersoy Tabaklar ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ni ziyaret etti. Ziyarette, ülkenin ilerlemesinde girişimci ve kararlı gençlerin önemli bir rol oynadığını vurgulayan Erdem, "Gençlere inanalım, onlar bizim umudumuz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2019 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2019 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem: 'Ülke üretken gençlerle ilerleyebilir'

TÜGİAD Bursa Şubesi, CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem'i konuk etti. TÜGİAD Dernek Merkezinde gerçekleşen ziyarette konuşan TÜGİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ersoy Tabaklar, göreve geldikleri günden bu yana yapmış oldukları ve bundan sonra planladıkları faaliyetlerle ilgili Erdem'i bilgilendirdi.

'TÜGİAD Buluşmaları' adı altında Mahfi Eğilmez, Ozan Bingöl, Muharrem Yılmaz gibi önemli isimleri ağırladıklarını ifade eden Tabaklar, Akademik çevreler ile ortak projeler düzenlemeye, sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya, TÜGİAD Akademi toplantıları düzenlemeye, üyeler arası ticari işbirliğinin geliştirilmesine yönelik faaliyetler gerçekleştirmeye özen gösterdiklerini söyledi.

Kim olursa olsun Bursa'da yapılan ve yapılacak iyi işlerin hep yanında olduklarını belirten Tabaklar, Turgay Erdem'e başarılar diledi.

"Gençlere hep inandık"

TÜGİAD Bursa Şubesi'ni ziyaret etmekten mutluluk duyduğunu belirten CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem ise, TÜGİAD'ı yakından takip ettiğini belirtti. Gençlerin her daim kendisini umutlandırdığını belirten Erdem, "Ülkemiz ancak, girişimci, üretken, sorgulayıcı ve vizyoner gençlerimizle ilerleyebilir. Biz de Nilüfer Belediyesi olarak gençlerimizi hep önemsedik, onlara dokunacak projeleri hayata geçirdik. Çünkü ülkemizde olumsuz şeyleri değiştirebilme gücünün gençlerde olduğuna hep inandık. Bursa'nın gülümseyen ilçesi Nilüfer'de edindiğimiz 15 yıllık tecrübemizi şimdi Başkan olarak yansıtmak istiyoruz. Umarım daha yaşanılabilir bir Bursa'da, hep birlikte güzelliklerde buluşuruz" diye konuştu.

Toplantı sonrasında, TÜGİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ersoy Tabaklar tarafından, CHP Nilüfer Belediye Başkan Aday Turgay Erdem'e günün anısına hediye takdim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.