Hava Durumu

Nilüfer Kent Tiyatrosu'nda sezon Lorca ile açılıyor

Beşinci sezonunu 3 Ekim'de Lorca'nın 'Kanlı Düğün'ü ile açacak olan Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu, sezon boyunca ikisi çocuklara yönelik toplam yedi oyunla tiyatroseverlerin karşısında olacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2018 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2018 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Nilüfer Kent Tiyatrosu'nda sezon Lorca ile açılıyor

Tiyatronun, hayatı sürekli ve canlı tutmanın en önemli yollarından biri olduğundan yola çıkarak  sanatseverleri her yıl yeni oyunlarla buluşturan Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu, yeni sezonda herkese yeni kapılar açmaya hazırlanıyor. 5'inci sezonunu ekim ayında açacak olan Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu, en geniş kitleye ulaşabilmek amacıyla yeni sezon repertuvarını da buna göre şekillendirdi. 

2014 yılında Murat Karasu'nun rejisini yaptığı Dario Fo'nun 'Ödenmeyecek Ödemiyoruz' oyunu ile yerleşik tiyatrosunu açan Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu, o günden bu yana düzenli olarak her hafta perde açıyor.

Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu, yeni sezonda dopdolu programıyla sanatseverlere tiyatro şöleni yaşatacak. Sezon boyunca ikisi çocuk oyunu olmak üzere toplam yedi oyun izleyici ile buluşacak. Yeni sezon 3 Ekim Çarşamba günü Lorca'nın 'Kanlı Düğünü' ile açılacak. 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi Barış Erdenk'in yöneteceği oyunun provaları halen devam ediyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.