Hava Durumu

Nilüferli çocuklar Başkan Erdem'le keyifli bir gün geçirdi!

Bursa'da karnelerini alan ilköğretim öğrencileri, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in de katıldığı etkinlikte unutamayacakları bir gün yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2019 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2019 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Nilüferli çocuklar Başkan Erdem'le keyifli bir gün geçirdi!

Nilüfer Belediyesi'nin ilk kez düzenlediği Karne Çocuk Etkinliği, karnelerini alan çocuklara güzel bir gün yaşattı. Balat Atatürk Ormanı'nda düzenlenen etkinliğe ilgi büyük oldu. Nilüfer'in kırsal mahallelerindeki öğrencilerin katıldığı renkli buluşmada, eğlence dolu anlar yaşandı.

Halat çekme, çuval yarışı, mandal ağacı, gibi renkli oyunların yanı sıra, grup etkinlikleri renkli anlara sahne oldu. Ailelerin de eğlenceye ortak olduğu etkinlikte, öğrenciler, gönüllerince eğlendi. 

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer ile birlikte çocukların neşesine katıldı. Karnelerini alan öğrencileri kutlayan Başkan Turgay Erdem, oyunlarına eşlik etti. Halat çekme yarışmasına katılan Başkan Erdem, çocuklarla birlikte eğlendi. 

Etkinlik alanında, Nilüfer Belediyesi'nin 2020-2024 Stratejik Plan çalışmaları kapsamında 'Benim Mahallem Benim Geleceğim' adlı stant da kuruldu. Bu stantta, çocuklar, mahalleleriyle ilgili isteklerini yazarak panoya astı. Bu talepler Stratejik Plan hazırlanırken değerlendirilecek. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.