Hava Durumu

Nurettin Kutlucan'ı onurlandıran ziyaret!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Kutlucan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kutlucan'ı ziyaret etti. Nurettin Kutlucan, Başkan Asya'nın ziyaretinden dolayı onur duyduğunu ifade ederken, Başkan Asya da, "Muşlu hemşehrilerimiz tarafından övgüyle bahsedilen Nurettin ağabeyimizi ziyaret etmeden Bursa'dan ayrılamazdık" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2019 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2019 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Nurettin Kutlucan'ı onurlandıran ziyaret!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, bir takım temaslar için Bursa'ya geldi. İlk olarak Bursa Valisi Yakup Canbolat ile bir araya gelen Feyat Asya, daha sonra şehirdeki Muş hemşehri derneklerini ziyaret etti. Bursa MUŞ-DER Başkanı Mahmut Asya ile birlikte yönetim kurulu üyeleriyle buluşan Feyat Asya, Bursa'da özellikle Muşluların kurduğu hemşehri derneklerinin faaliyetlerinden memnun olduklarını ifade etti. Yüzlerce kilometre ötede de olsa kültürlerini ve dayanışmasını kaybetmeyen Muşlu hemşehrilerinin birlik ve beraberlik içerisinde faaliyetler sürdürdüklerine dikkat çeken Belediye Başkan Asya, "Türkiye'nin iki farklı yakasında da olsanız hem yaşadınız şehre hem de kendi memleketimize faydalı işler yürütüyorsunuz. Bu konuda sivil toplum kuruluşları önemli rol oynamaktalar. Biz Muş Belediyesi olarak, gerek Bursa'da gerekse diğer şehirlerde her zaman memleketlimizin yanında olacağız" diye konuştu.

'MUŞ'A ÇAĞ ATLATMIŞTIR'

Bursa'da Muşlu iş adamlarıyla da buluşan Belediye Başkanı Feyat Asya, ilk ziyaretini Kutlucan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kutlucan'a gerçekleştirdi. Başkan Feyat Asya'yı Holding binasında ağılayan Nurettin Kutlucan, "Başkanımızın faaliyetlerini takip ediyor ve takdirle karşılıyoruz. Başkanımız, Muş'a adeta çağ atlatmıştır. Yaptığı hizmetler bizler kadar Muşlu hemşehrilerimiz tarafından da takdirle karşılanıyor olacak ki 31 Mart Yerel Seçimlerinde Başkan Feyat Asya'yı tekrar seçmişlerdir. Bizler de Bursa'da yaşayan Muşlu iş adamları olarak hem Bursa'ya hem de Muş'a olabildiğince değer katmaya çalışıyoruz.  Başkanımızın ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Yeni dönemde de kendilerine başarılar diliyor, hizmetlerinin de Muş halkına hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

MUŞLULARIN AĞABEYİ

Ziyarette konuşan Muş Belediye Başkanı Feyat Asya da, "Nurettin ağabeyimiz, bizlere hem Bursa'da hem de Muş'ta oldukça destek olmuş, başarılı bir iş adamıdır. Gerek Bursa'daki Muşlu sivil toplum örgütlerine yaptığı yardım, gerek vatandaşlarımızın her zaman yardımlarına koşması vatandaşlarımız tarafından övgüyle bahsedilmesine neden olmaktadır. Bizler de Muşluların  kanaat önderlerinden olan Nurettin Bey'i ziyaret etmeden Bursa'dan ayrılamazdık" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.