Hava Durumu

Nurettin Kutlucan, TEMÜD-DER'e onursal üye oldu! 'Polisimizin yanındayız'

TEMÜD-DER Bursa Şubesi Başkanı Bülent Eliaçık, Kutlucan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kutlucan'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Aynı zamanda 'Onursal Üye' olarak derneğe kaydı yapılan Nurettin Kutlucan, "Türk Polisi'nin ve Türk askerinin her zaman yanında olacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2019 18:18
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2019 18:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Nurettin Kutlucan, TEMÜD-DER'e onursal üye oldu! 'Polisimizin yanındayız'

TUĞBA ÖZ

Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TEMÜD-DER) Bursa Şubesi, Kutlucan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kutlucan'a teşekkür plaketi takdim etti. Nurettin Kutlucan'ın ayrıca TEMÜD-DER'e onursal üye kaydı yapıldı.

Kısa adı TEMÜD-DER olan Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bursa Şube Başkanı Bülent Eliaçık, beraberinde şube sekreteri Nevzat Önder ile birlikte Kutlucan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kutlucan'ı ziyaret etti. Kutlucan Ailesi'nden Yunus Kutlucan, Fatih Kutlucan ile Oğuzhan Kutlucan'ın da hazır bulunduğu ziyarette, derneğe yaptıkları katkılarından dolayı aile adına Nurettin Kutlucan'a Başkan Bülent Eliaçık tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. TEMÜD-DER Bursa Başkanı Eliaçık, bugün Türkiye'de yerli ve milli sermayenin ne kadar önemli olduğunun artık daha iyi anlaşıldığına işaret ederek, "Devletinin ve milletinin yanında yer alan Kutlucan Holding gibi kuruluşlar sadece Türk ekonomisine değil, sosyal anlamda toplumsal yaraların sarılmasına da büyük katkı sağlıyor" dedi.

KUTLUCAN'LARA TEŞEKKÜR

Bugüne kadar Bursa'ya iki devlet okulu kazandıran sayısız gence eğitim bursu veren, kamu yararına sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerini destekleyen ve daha birçok hayır işine öncülük eden Kutlucan Ailesi'nin TEMÜD-DER'e de katkı sağladığını aktaran Eliaçık, "Kalbi Türkiye için, devleti için atan Başta Sayın Nurettin Kutlucan olmak üzere evlatları Sayın Yunus Kutlucan ve Fatih Kutlucan ile torunu Sayın Oğuzhan Kutlucan'a teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

'POLİSİMİZİN YANINDAYIZ'

Ziyaret sırasında TEMÜD-DER Bursa Şubesi'ne "onursal" üyelik kaydı da yapılan Nurettin Kutlucan da her daim devletin ve milletin yanında olacaklarını, Türkiye için üretime devam edeceklerini belirterek, "Şahsım, evlatlarım ve torunlarım adına özellikle vurgu yapmak isterim ki her zaman Türk Polisi'nin ve Türk askerinin yanında olacağız. Rabbim onları korusun, ayaklarına taş bile değdirmesin" dedi. Ziyaretten duyduğu mutluluğu da dile getiren Nurettin Kutlucan, TEMÜD-DER Yönetimi'ne teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.