Hava Durumu

Nurgül Yeşilçay'dan bomba itiraf: 'Utanç verici ama işe yarıyor'

Youtube'da "İbrahim Selim ile Bu Gece" programına konuk olarak katılan Nurgül Yeşilçay, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Oyuncu olmak için evden kaçtığını belirten Yeşilçay, aşk hayatına dair de dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2021 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2021 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Nurgül Yeşilçay'dan bomba itiraf: 'Utanç verici ama işe yarıyor'

"İbrahim Selim ile Bu Gece" programına katılan oyuncu Nurgül Yeşilçay aşk hayatına yönelik bilinmeyenleri anlattı. Yeşilçay, "Birini etkilemek istediğim zaman ses tonumu değiştirir, dudaklarımı büzerek konuşurum. Utanç verici ama işe yarıyor." dedi.

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, İbrahim Selim'in programında samimi itiraflarda bulundu.

Oyuncu olmasını ailesi istemediği için İzmir'deki evlerinden kaçtığını söyleyen Yeşilçay, annesinin hep "Aşkın peşinden git, kendi ayaklarının üzerinde dur" diye öğüt verdiğini belirtip "Hayır, kadın kendi ayaklarının üzerinde durmasın. Ayrıca aşkımın peşinden gittim de ne oldu." dedi.

45 yaşındaki oyuncu, yapımcı Necati Kocabay ile 3 yıllık aşkına dair de "İlişkide ipleri karşı tarafa vermemek lazım. Özellikle başlangıçta." şeklinde konuştu.

"UTANÇ VERİCİ AMA İŞE YARIYOR"

Aşk hayatına dair bugüne dek kimsenin duymadığı detayları dile getiren başarılı oyuncu, "Birini etkilemek istediğim zaman ses tonumu değiştirir, dudaklarımı büzerek konuşurum. Utanç verici ama işe yarıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Akşam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.