Hava Durumu

O Ses Türkiye'de flaş ayrılık! Sosyal medyadan duyurdu

Geçtiğimiz sezon O Ses Türkiye'de jüri koltuğunda oturan Yıldız Tilbe, yeni sezonda yarışmada yer almayacağını duyurdu. Peki Yıldız Tilbe'nin yerine kim gelecek?

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2018 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2018 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
O Ses Türkiye'de flaş ayrılık! Sosyal medyadan duyurdu

Yeni sezonu merakla beklenen O Ses Türkiye'nin jürisinde yeni sezonda büyük değişiklikler yaşanacak. Yarışmada 5 sezondur jüri üyeliği yapan Gökhan Özoğuz'un vedasının ardından bir ayrılık haberi daha geldi. Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı son açıklamada yarışmada olmayacağını duyurdu.

Yıldız Tilbe, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, "O Ses'te yokmuşum,  olsun. Teşekkür eder başarılarının devamını dilerim" notunu yazdı. Yıldız Tilbe'nin ayrılmasının ardından jüriye kimin geleceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

BEYAZIT ÖZTÜRK JÜRİ KOLTUĞUNDA

Acun Ilıcalı, Kanal D'de 20 yıldan uzun süre yaptığı Beyaz Show'u bitiren Beyazıt Öztürk'ü TV8'e transfer etmişti. Beyazıt Öztürk, O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda jüri koltuğunda oturacak. Yeni sezonda jüride yer alması kesin olan isimler ise Hadise, Murat Boz ve Beyazıt Öztürk oldu. Tilbe'nin vedasından sonra ise bir ünlü isim daha yarışmaya jüri olarak katılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.