Hava Durumu

O Ses Türkiye şampiyonu belli oldu!

O Ses Türkiye şampiyonu, final programıyla birlikte belli oldu. O Ses Türkiye'nin bu sezonki finalinde son ikiye kalan Lütfiye Özipek ile Yener Bulut&Ümit Durak yarıştı. SMS yoluyla yapılan halk oylamasıyla birlikte O Ses Türkiye şampiyonu belli oldu. Peki O Ses Türkiye şampiyonu kim oldu?

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2018 08:07
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2018 08:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
O Ses Türkiye şampiyonu belli oldu!

O Ses Türkiye şampiyonu için heyecanlı bekleyiş sona erdi. TV8 kanalında ekrana gelen şarkı yarışması programı O Ses Türkiye'nin bu yılki şampiyonu belli oldu. Finale kalan Lütfiye Özipek ile Yener Bulut&Ümit Durak, Gökhan Özoğuz'un takımında yer alıyordu ve sonuçların açıklanmasına gerek kalmadan şampiyon olan jüri belli olmuş oldu. Peki O Ses Türkiye şampiyonu kim oldu? O Ses Türkiye'yi kim kazandı?

O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONU KİM OLDU?

O Ses Türkiye finalinde Murat Boz'un takımında olan Aydan Kahraman, Gökhan Özoğuz'un takımında yer alan Lütfiye Özipek ve Ümit Durak & Yener Bulut finale yükseldi. Finalistlerin belli olmasıyla birlikte SMS oylamasına geçildi ve son ikiye Lütfiye Özipek ile Ümit Durak & Yener Bulut kaldı. Son ikiye kalan yarışmacılar Gökhan Özoğuz'un takımında yer aldığı için O Ses Türkiye'nin şampiyon jürisi de Gökhan Özoğuz oldu.

SMS ile yapılan noter onaylı halk oylaması sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte de O Ses Türkiye şampiyonu Lütfiye Özipek oldu.

Lütfiye Özipek, şampiyon olmasının ardından yaptığı açıklamada "O kadar çok heyecanlıyım ki, herkese ama herkese çok fazla teşekkür etmek istiyorum. Birer birer herkese. O kadar mutluyum ki, önce aileme sonra Gökhan'a ve bütün jürilere, Sedef hocama, size ve O Ses Türkiye'ye buradaki güzellikler için çok teşekkür ederim. Bu yarışma çok hakkaniyetli bir yarışma. Çok mutluyum burada olduğum için, çok mutluyum beni seçtiğiniz için." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.