Hava Durumu

Öğrenciler dikkat! YKS yerleri belli oldu!

Yüksek Öğretim Kurumları (YKS) sınavına girecek olan adayların merakla beklediği sınav yerlerini açıkladı. ÖSYM, 30 Haziran ve 1 Temmuz'da düzenlenecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı giriş belgelerini  internet adresinden erişime açtığını resmi adresinden duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2018 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2018 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Öğrenciler dikkat! YKS yerleri belli oldu!

Üniversiteye girişin yeni adı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için geri sayım başladı. Adaylar sınavın ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) 30 Haziran Cumartesi katılacak. Alan Yeterlilik Testi (AYT) 1 Temmuz Pazar günü sabah, Yabancı Dil Testi (YDT) ise 1 Temmuz Pazar günü öğleden sonra düzenlenecek. Merakla beklenen YKS sınav yerleri de açıklandı.

YKS adaylarının eğitim bilgilerini güncelleme sistemi erişime açıldı. ÖSYM tarafından YKS başvurularında, e-Okul'dan eğitim bilgisi gelmeyen adayların bilgilerinin kontrol, güncelleme ve teyit işlemlerinin yapılabilmesi için Kamu Kurumları İşlemleri Sistemi erişime açıldı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvurularında, e-Okul'dan eğitim bilgisi gelmeyen adayların bilgilerinin kontrol, güncelleme ve teyit işlemlerinin yapılabilmesi için Kamu Kurumları İşlemleri Sistemi erişime açıldı.

SINAV GİRİŞ YERİNİZİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.