Hava Durumu

Oktar'ı gözaltına alan polise 'Sıkıysa bana da yap' demişti! Polis de yaptı...

Adnan Oktar'ı, gözaltına alındığı sırada araca bindirirken başını eğen polis memurunu "O hareketi bir de bana serbest dövüş sisteminde yapmanı bekliyorum senden. Eğer senin kafanı kırmazsam bana da Bahadır demesinler" sözleriyle tehdit eden Bahadır Köseoğlu tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2018 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2018 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Oktar'ı gözaltına alan polise 'Sıkıysa bana da yap' demişti! Polis de yaptı...

Bahadır Köseoğlu isimli kişi, kişisel Twitter hesabında kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar'ı polis otosuna götüren polisi tehdit etti. Paylaşımında "Ben hocamızın tutuklanmasında bir elemana gıcık kaptım. Hocamızın kafasına bastıran ve ağzını kapamaya çalışan mali şubeden bir sivil polis kardeş. Ben sıfır (sıfır en az 5 yıl demek) yıl kick boks eğitimi gördüm. O hareketi bir de bana serbest dövüş sisteminde yapmanı bekliyorum senden. Bakalım kimin kafasını eğiyorsun sen. Bir görelim. Eğer senin kafanı kırmazsam bana da Bahadır demesinler..." diye yazdı.

TUTUKLANDI

Bunun üzerine harekete geçen İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu, sosyal medya hesabından, operasyon günü Adnan Oktar'ı gözaltına alan polis memurunu tehdit ederek içerikte paylaşımlarda bulunan, akabinde yapılan incelemede örgüte destek mahiyetinde ifadeler de yazan şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi. Gözaltına alınan ve işlemleri tamamlanan şüpheli, ''suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak'' ve ''örgüt propagandası yapmak'' suçundan tutuklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.