Hava Durumu

Orgeneral Akar'dan Afrin açıklaması

Zeytin Dalı Harekâtı'yla ilgili açıklama yapan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, "Teröristler ve destekleyen dış güçler hezimete uğratılacak" dedi. Akar insanların, terörden temizlenen bölgelerdeki evlerine dönmeye başladığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2018 18:56
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2018 18:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Orgeneral Akar'dan Afrin açıklaması

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Hatay'da bulunan Zeytin Dalı Harekâtında görevli çeşitli karakol, birlik, Ordu ve Tugay komuta yerleri ile TSK Sağlık Komutanlığı Seyyar İlk Yardım Hastanesinde inceleme ve denetlemelerde bulundu. Orgeneral Akar, denetlemeler sırasında, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından, ülkemizin hak ve menfaatlerini korumak ve kollamak maksadıyla; karada, denizde ve havada, vatanın her köşesinde, mücadelenin dün olduğu gibi bugün de azim ve kararlılıkla sürdürüldüğünü, bu anlayışla tüm personel, silah, araç ve gereçlerin en etkin şekilde kullanılması için azami gayret gösterildiğini ve terör örgütü tarafından zulme uğradıkları fotoğraf ve görüntülerle sabit olan Suriyeli kardeşlerimizin harekâtın ilerlemesiyle baskı ve zulümden kurtarıldıklarını, teröristlerden temizlenen bölgelerde yaşayan insanların güvenle evlerine dönmeye başladıklarını ifade etti.

MENŞEİ NE OLURSA OLSUN...

Zeytin Dalı Harekâtı ile sadece PKK/KCK/PYD-YPG terör örgütünün değil aynı zamanda DEAŞ terör örgütünün de etkisiz hale getirilmesinin hedeflendiğini belirten Akar, Afrin'de bulunan ve menşei ne olursa olsun bölgeye dışarıdan getirilen tüm teröristler ile bunları destekleyen dış güçlerin mutlaka hezimete uğratılacağını ve kaçınılmaz hazin sonun kendilerini beklediğini dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.