Hava Durumu

Orgeneral Akar'dan Ege ve Akdeniz mesajı: 'Kimse yanlış hesap yapmasın'

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar terörle mücadeleye ilişkin, "Belli bir noktaya gelindi. Gayretimiz son teröristi etkisiz hale getirerek bu işi bitirmek" dedi. Akar, Ege'de, Akdeniz'de TSK'ya görev düşmesi halinde "gereğinin yapılacağını" söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2018 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2018 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Orgeneral Akar'dan Ege ve Akdeniz mesajı: 'Kimse yanlış hesap yapmasın'

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadeledeki son durumuna ilişkin açıklama yaptı. Mücadelede belli bir noktaya gelindiğini ifade eden Org. Akar, "Gayretimiz son teröristi etkisiz hale getirerek bu işi bitirmek" dedi. Akar, "FETÖ üyelerinden temizlendikçe güçlendiğimizi görüyoruz. TSK, bundan önceki dönemden çok daha fazla görevi başarıyla yerine getirdi" ifadelerini kullandı. 

EGE DENİZİ

Denizlerdeki gerilime ilişkin de açıklama yapan Org. Hulusi Akar, "Akdeniz'de, Ege'de bir görev olursa, vatanımız, milletimiz için gözümüzü kırpmadan yerine getiririz. Kimsenin yanlış hesap yapmaması lazım" şeklinde konuştu.

TEREDDÜT ETMEYİZ

"Esas olan iyi komşuluk ilişkileri, dostluk, insan haklarına saygıdır, uluslararası hukuka uymaktır" diyen Akar, "Bu konuda tezlerimizi uygun yerlerde, zamanlarda dile getiriyoruz. Diyalog ve iş birliği çalışmazsa tereddütsüz şekilde yetkilerimizi kullanacağımızı her zaman ifade ettik" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.