Hava Durumu

Orhangazi'de görkemli açılış! YİM hizmette...

Limak Uludağ Elektrik, Orhangazi'de hizmet verecek Faturamatik Yetkili İşlem Merkezi'lerini (YİM), Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in katıldığı törenle açtı.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2018 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2018 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Orhangazi'de görkemli açılış! YİM hizmette...

Limak Uludağ Elektrik, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla 2018 yılında da yeni yatırımlarını müşterileriyle buluşturuyor. Bu kapsamda Limak Uludağ Elektrik, Orhangazi Faturamatik Yetkili İşlem Merkezi'ni (YİM), hizmete açtı.

Orhangazi'de gerçekleştirilen YİM açılışlarına Orhangazi Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Murat Salman, LİMAK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, Yalova Bölge Müdürü Mehmet Kandırmaz, Faturamatik Genel Müdürü Eyüp Kaynar  ile protokol ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışa katılan LİMAK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir; "Orhangazi gerek ekonomisi gerekse nüfusu açısından Bursa'nın önemli bir ilçesidir. Orhangazi'de bu ikinci işlem merkezimizdir. Ana hedefimiz hizmeti vatandaşın ayağına götürmek. Müşteri memnuniyeti bizim için esastır. Amacımız hizmetlerimizin daha hızlı ve kolay bir şekilde müşterilerimize ulaşmasını sağlamak. Bu nedenle hizmetlerimizi müşterilerimizin evlerine en yakın noktaya götürmek için çalışıyoruz. Yatırımlarımızı da bu yönde hayata geçiriyoruz. Orhangazi'deki müşterilerimizi de YİM'lerle buluşturmaktan mutluyuz" dedi.

Limak Uludağ Elektrik Perakende Satış AŞ Genel Müdürü Ali Erman Aytac da müşteri memnuniyetini önemsediklerini belirterek, "Hizmet alanımızı YİM'lerle genişletmeye devam ediyoruz. Şu an 100'e yakın işlem merkezimizle hizmet veriyoruz. Müşterilerimiz herhangi bir bedel ödemeden YİM'lerde tahsilat başta olmak üzere abonelik, indirimli elektrik satışı, avantajlı tarifeler fatura ödeme gibi birçok işlemi yapabilirler. Bugün de Orhangazi müşterilerimizin daha konforlu, ferah mekânlarda işlemlerini kolay ve hızlı bir şekilde yapacakları YİM'i hizmete açıyoruz. Hayırlı olsun" diye konuştu.

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.