Hava Durumu

Oscar'lı filmler Cinemaximum'da geri dönüyor!

91. Akademi Ödülleri'nde En İyi Film Oscar'ına layık görülen Green Book, Bohemian Rhapsody ve Bir Yıldız Doğuyor 1 Mart itibarıyla yeniden vizyona giriyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2019 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2019 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Oscar'lı filmler Cinemaximum'da geri dönüyor!

Cinemaximum, Oscar'lı filmleri sinemaseverlerle yeniden buluşturuyor. 91. Akademi Ödülleri'nde Oscar kazanan 'Green Book', 'Bohemian Rhapsody' ve 'Bir Yıldız Doğuyor' filmleri Cinemaximum'larda özel bilet fiyatıyla, 12 TL'den, izleyiciyle buluşuyor.

GERÇEK BİR HİKAYE

En İyi Film, En İyi Özgün Senaryo ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar'ını kazanan ve Türkiye'de Yeşil Rehber adıyla gösterilen 'Green Book', gerçek bir hikayeden filme uyarlanmış. Film, Amerikalı siyahilerin eşitlik mücadelesi verdiği 1960'lı yıllarda, Afrika kökenli ünlü bir piyanist olan Don Shirley ile onun şoförlüğünü ve korumalığını yapan Tony Lip'in çıktığı turne yolculuğunun hikâyesini anlatıyor.

FREDDİE MERCURY

Rami Malek'e En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını getiren 'Bohemian Rhapsody' ise Queen grubunun efsanevi solisti Freddie Mercury'nin hayatını anlatıyor. Film, En İyi Film Kurgusu, En İyi Ses Miksajı, En İyi Ses Kurgusu dallarında da Oscar aldı. Oscar'da "En İyi Film Şarkısı" ödülünü kazanan ve Lady Gaga'nın başrolünde yer aldığı Bir Yıldız Doğuyor ise kişisel sorunlarıyla boğuşmakta olan ünlü country şarkıcısı Jackson Maine ile büyük bir müzisyen olma hayalleri kuran Ally arasında filizlenen aşkı ve ikilinin değişen kariyerlerini konu ediniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.