Hava Durumu

Oscar ödüllü yönetmenden nefesleri kesecek korku filmi!

"Pan'ın Labirenti", "Suyun Sesi" ve "Kızıl Tepe" filmleriyle bilinen Oscar ödüllü yönetmen Guillermo del Toro, bu kez yapımcılığını üstlendiği "Korku Hikayeleri" filmiyle izleyici karşısına çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2019 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2019 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Oscar ödüllü yönetmenden nefesleri kesecek korku filmi!

Hikayesi de Guillermo del Toro'ya ait olan filmin yönetmen koltuğunda, "Otopsi" filmiyle tanınan Andre Ovredal oturuyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Zoe Margaret Colletti, Michael Garza, Gabriel Rush, Dean Norris, Gil Bellows, Lorraine Toussaint, Austin Zajur, Natalie Ganzhorn, Austin Abrams ve Kathleen Pollard yer alıyor.

Senaryosu Dan Hageman ve Kevin Hageman tarafından kaleme alınan filmin müziklerinde ise Marco Beltrami ve Anna Drubich imzası bulunuyor.

ABD'de unutulmuş ve yok olmaya terk edilmiş bir kasabada geçen filmin konusu şöyle:

"Bir grup genç 1960'lı yıllardaki bir cadılar bayramında, peşlerinden gelen zorba bir sınıf arkadaşlarından kaçarken korkunç efsanelerle ün salmış bir eve sığınmak zorunda kalır. Evde yaşayan zengin ailenin kızı Sarah, 'normal' olmadığı için bir odaya mahkum edilmiş, komşu çocukları öldürdüğü ortaya çıkınca da tımarhaneye gönderilmiştir ve efsanelere konu olur. Eve sığınan gençlerin bu şehir efsanesinin gerçek olduğunu öğrenmesi çok uzun sürmez. O talihsiz gece boyunca Sarah'nın günlüğünde yazan korkunç hikayeler bir bir gerçek olmaya başlar."

ABD'de 2019 yazının en iyi açılış yapan korku filmi "Korku Hikayeleri", Türkiye'de 23 Ağustos'ta vizyona girecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.