Hava Durumu

Osmangazi Belediyesi 2019 yılını değerlendirdi! 'Hizmetlerimiz bütün Bursa'ya hitap ediyor'

Osmangazi Belediyesi, 2019 yılında yapılan çalışmaları değerlendirmek ve 2020 yılında daha verimli çalışmalara imza atmak maksadıyla "yönetim gözden geçirme toplantısı" düzenledi. Başkan Dündar, "Bu toplantılar ile eksiklerin giderilmesi adına planlama yapıyoruz. Böylece şehrin ihtiyacına cevap veriyoruz. Hizmetlerimiz sadece Osmangazi'ye değil bütün Bursa'ya hitap ediyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2020 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2020 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Osmangazi Belediyesi 2019 yılını değerlendirdi! 'Hizmetlerimiz bütün Bursa'ya hitap ediyor'

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle buluşarak, 2019 yılındaki çalışmaları tek tek masaya yatırdı. Birim müdürleri, yıl genelinde yapılan çalışmaları, hangi hedeflere ulaşıp ulaşamadıklarını Başkan Dündar'a slayt eşliğinde anlattı. Ayrıca toplantıda 2020-2024 dönemi stratejik planı belirlenerek, Osmangazi'de hizmet çıtasını yükseltecek yeni projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Bütün şehre hitap eden yeni yatırımlar için çalışmalara başladıklarını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 2019 yılının son derece verimli geçtiğini kaydetti. Başkan Dündar, "Yönetimi gözden geçirme toplantısı, çalışmalarımızı değerlendirme ve yol haritamızı belirleme noktasında bizlere katkı sağlıyor. İş yoğunluğundan dolayı bazı eksikliklerin farkına varamıyoruz. Bu toplantılar ile eksiklerin giderilmesi adına planlama yapıyoruz. Böylece şehrin ihtiyacına cevap veriyoruz. Yapmış olduğumuz işleri görmenin ve vatandaşın derdine dermân olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yürüttüğümüz çalışmalarla bir yandan tarihimize sahip çıkarken, diğer yandan günümüz modern şehrini inşâ ediyoruz. Hizmetlerimiz sadece Osmangazi'ye değil bütün Bursa'ya hitap ediyor. İnşallah ustalık döneminde el birliğiyle başarı yakalamaya devam edeceğiz" dedi.

Yaklaşık 6 saat süren toplantı sonunda yönetim sistemlerine ait politikaların gözden geçirilmesi, düzeltici ve önleyici faaliyetler, eğitimler, personel ve teçhizat durumunun tespiti, iç ve dış şikâyetlerin değerlendirilmesi, iyileştirme teklifleri, yasa ve mevzuat değişiklikleri ile kurumu etkileyen mâlî, sosyal, çevre şartları gibi farklı birçok konu başlığı hakkında değerlendirmeler yapıldı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.