Hava Durumu

Osmangazi'de judo heyecanı!

Osmangazi Belediyesi'nin Türkiye Judo Federasyonu iş birliğiyle düzenlediği Uluslararası Judo Turnuvası büyük bir heyecana sahne oldu. 4 ülkeden 350 sporcunun katıldığı organizasyon izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2020 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2020 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Osmangazi'de judo heyecanı!

Osmangazi Belediyesi'nin Türkiye Judo Federasyonu iş birliğiyle düzenlediği Uluslararası Judo Turnuvası çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Dikkaldırım Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvaya Türkiye'nin yanı sıra Rusya, Azerbaycan ve Gürcistan'tan 28 takım katıldı. Yıldızlar, Ümitler ve Büyükler kategorilerinde toplam 350 sporcunun mücadele ettiği turnuvanın ilk gününde ferdi müsabakalar yapıldı.

Turnuvanın açılış seremonisinde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Spora ve sporcuya ciddi yatırım yapan bir belediye olduklarını belirten Başkan Dündar, "Osmangazi Belediyespor bünyesinde 14 branşta 2 bin 500 sporcuya sahibiz. 5 farklı branşta akademi açarak gençlerimizin spora yönelmelerini teşvik ediyoruz. Uluslararası Judo Turnuvası'nın da ilgi görmesi bizleri mutlu ediyor. Bu organizasyona katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Bütün sporcularımıza da başarılar diliyorum" dedi. Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz da Osmangazi Belediyesi'nin önemli bir turnuvaya ev sahipliği yaptığını belirterek, judo sporuna sağladığı katkılarından dolayı Başkan Dündar'a teşekkür etti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.