Hava Durumu

Otobüs şirketlerinden Elazığ adımı: Biletler 1 TL'ye indi

Türkiye'nin önde gelen otobüs şirketleri Elazığ'daki yaşanan deprem dolayısıyla o bölgeye seferleri 1 TL ile 5 TL arasında satışa sundu. Kampanyanın 2 günlük olduğu ve bugün sona ereceği belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2020 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2020 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Otobüs şirketlerinden Elazığ adımı: Biletler 1 TL'ye indi

Türkiye, Elazığ'da yaşanan depremin ardından tek yürek oldu. Bazı otobüs firmaları Elazığ'ya gidecek olan yolculara kampanya yaptı ve otobüs bilet fiyatlarını 5 TL ile 1 TL'ye kadar indirdi. Daha önce ise İstanbul'dan Elazığ'ya gitmek isteyen bir yolcu 150 TL ile 180 TL arasında ücret ödüyordu.

ELAZIĞ'YA OLAN SEFERLERDE YOĞUNLUK YAŞANIYOR

Yetkililer bu bölgeye gidecek olan seferlerde yoğunluk yaşandığını söylüyor. Milliyet.com.tr'nin aktardığına göre, kampanyanın 2 günlük olduğu ve bugün sona ereceği belirtildi.

Elazığ önceki gün merkez üssü Sivrice olan 6.8 büyüklüğünde bir depremle sarsıldı. Depremin ardından yurdun pek çok noktasından arama, kurtarma ve yardım ekipleri bölgeye yönlendirildi. Bölgedeki yıkımın boyutu ise gün ağarınca ortaya çıktı. Arama-kurtarma ekipleri gün boyu çalışarak çok sayıda vatandaşı enkazdan kurtardı.

ELAZIĞ'DA KAÇ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ?

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 35'e yükseldi, yaralı sayısı ise 1.607 olarak açıklandı. Depremin ardından mucize bir haber de geldi! Enkaz altından bir çocuk ve annesi kurtarıldı. Enkazdan kurtarılanların sayısı 45'e yükseldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.