Hava Durumu

Ozan Güven hakim karşısında!

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darbettiği iddiasıyla hakkında 'silahla kasten yaralama', 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' ve 'hakaret' suçlarından 13,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan oyuncu Ozan Güven'in yargılanmasına başlandı. Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz, duruşma öncesi adliyeye geldi. Deniz Bulutsuz, mahkemede verdiği ifadede, "Yaşananlar çok ağırdı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2021 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2021 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ozan Güven hakim karşısında!

Ünlü oyuncu Ozan Güven ile Deniz Bulutsuz'un birlikteliği şiddet iddiasıyla bitmişti. Cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak, kasten yaralama ve hakaret suçlarından Ozan Güven'in 3 yıl 8 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis talebiyle yargılanması istenmişti.

Yaşanan olayların ardından Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda Adası'na yerleştiği öne sürülen 45 yaşındaki Güven, bugün görülecek davada ilk kez hakim karşısına çıkacak.

'Fiziksel şiddete maruz kaldım'

Deniz Bulutsuz, çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili, "Bir saatten fazla süren ağır fiziksel şiddete maruz kaldım. Hukuki haklarımı sonuna kadar savunacağım" demişti.

Deniz Bulutsuz ve Ozan Güven adliyede

Ozan Güven tarafından darbedildiğini ı̇fade eden Deniz Bulutsuz duruşma öncesi görüntülendi. Bulutsuz'un ardından oyuncu Ozan Güven de adliyeye geldi.

Deniz Bulutsuz'un ifadesi: Yaşananlar çok ağırdı

Deniz Bulutsuz, mahkemede verdiği ifadede, savcılık ifadelerini tekrar ettiğini söyledi. Hakimin "Olayın bir özetini geçmek ister misiniz?" demesi üzerine, "Anlatmak zorunda kalmazsam çok sevinirim. Yaşananlar çok ağırdı. Müşteki sanığın suçlamalarını kabul etmiyorum. Belki canımı kurtarmaya çalışırken olmuştur. Bana gelen darbelere engel olmaya çalışırken olmuştur" ifadelerini kullandı.

Olaydan sonra Ozan Güven'den arabasını istediği iddiası sorulan Bulutsuz, bu iddiayı kabul ederek, "İstanbul'dan uzaklaşmak için" dedi.

Ozan Güven de darp raporu aldı

Bulutsuz'dan sonra Ozan Güven de kendisinin şiddete uğradığını iddia etti ve darp raporu almıştı. Ünlü oyuncu ayrıca, Deniz Bulutsuz'dan şikayetçi olmuştu. Güven'in şikayeti üzerine ise Deniz Bulutsuz hakkında "Basit yaralama" suçundan soruşturma açılmıştı. Bu soruşturma ise Uzlaştırma Bürosu'na gönderilmişti. Ancak taraflar arasında herhangi bir uzlaşma sağlanamamıştı.

Dava açılmıştı

Bunun üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame düzenlenmişti. İddianamede, Deniz Bulutsuz'un, Ozan Güven'in yüzünü ve kolunu yaraladığın iddia edilmişti. Hazırlanan iddianamenin, Bulutsuz'un şikayeti üzerine Güven hakkında açılan dava ile birleştirilmesi istenmişti. İddianame kabul edilirse Deniz Bulutsuz da önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak. 

'Bu sorular benim için iyi olmuyor'

Geçtiğimiz haftalarda Bebek'te görüntülenen Bulutsuz, muhabirlerin sorularını, "Konuşmayacağım. Bu sorduğunuz sorular benim için iyi olmuyor. Bana iyilik yapmıyorsunuz" diyerek, yanıtsız bırakmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.