Hava Durumu

Özcan Deniz'den ayrılan Feyza Aktan'tan ilk hamle!

Özcan Deniz, oğlu Kuzey'in annesi 15 aylık eşi Feyza Aktan'dan geçtiğimiz hafta boşandı.Ayrılığın ardından Feyza Aktan cephesinde yeni bir gelişme yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2019 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2019 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Özcan Deniz'den ayrılan Feyza Aktan'tan ilk hamle!

Aktan, sosyal medya hesabında soyadını 'Feyza Aktan' olarak güncelledi. Soyadından 'Deniz'i kaldıran Aktan'ın eski eşi ile birlikte çekilen karelerini kaldırmaması ise dikkatlerden kaçmadı

DEDİKODULAR GERÇEK ÇIKTI

Çift, geçtiğimiz günlerde boşanarak sevenlerini şaşırtmıştı. Çağlayan Adliyesi'ne gelen çift, evliliklerini 15 dakikada sonlandırmıştı. Deniz ve Aktan, çocukları Kuzey için ortak velayet almıştı.

Feyza Aktan ve Özcan Deniz'in konuşmama protokolüne imza attığı ve tarafların birbiriyle alakalı olumlu ve olumsuz açıklama yapamayacağı öğrenilmişti.

"YERİM HEP BAŞININ ÜZERİ OLDU"

Boşanma iddialarının ardından Feyza Aktan, sosyal medya hesabı üzerinden eşine sarıldığı bir fotoğrafını paylaşarak kafaları karıştırmıştı. Aktan paylaşımına, "Hayat arkadaşım, aşık olduğum adam... Sen, benim ve oğlumuzun başına gelen en güzel şeysin. Yerim hep senin başının üzeri oldu. Ne şanslıyım ki; aşkı seninle deneyimledim. İyi ki bizimsin... " notunu düşmüştü.

  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.