Hava Durumu

Özcan Deniz'den Başkan Erdoğan'a teşekkür...

Babasını kaybeden Özcan Deniz, yaşadığı acıyı şu sözlerle dile getirdi: "Baba olmak ve Baba'mın üzerine toprak atmak... Bir erkeği büyüten iki güçlü duygu..." Deniz, mesajında Başkan Erdoğan'a da teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2018 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2018 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Özcan Deniz'den Başkan Erdoğan'a teşekkür...

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz'in babası Sadık Deniz hayatını kaybetti. Ünlü isim yaşadığı acıyı şu sözlerle dile getirdi:

"Başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, cenazemize katılan tüm dostlara, sosyal medya üzerinden taziyelerini ileten tüm sevenlerimize ve arayan herkese çok teşekkür ediyorum. Baba olmak ve 'Baba'mın üzerine toprak atmak!.. Bir erkeği büyüten iki güçlü duyguyu aynı zaman içinde yaşadım. Yaş ne olursa olsun, buna ne kadar hazır olursanız olun, doğum ve ölümle yüzleştiğiniz an tüm hayatınızı tahmin edemeyeceğiniz kadar etkileyen iki fenomendir. Hele hele doğan çocuğunuz, ölen babanız ya da anneniz ise!.. Tüm hesaplar kapanır yüreğinizde, hapis bütün mahkûmlara af çıkartırsınız. Ne ile yaşanır ne ile yaşanmaz daha net görürsünüz. İşte yaşadığım bunlar. Allah sevdiklerimizin kayıpları ile sınamasın hiçbirimizi. Toprağın bol, mekânın cennet olsun BABA. Eksik bıraktıklarımızı zamanı geldiğinde tamamlarız. Huzur içinde sonsuzluğun olsun..."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.