Hava Durumu

Özcan Deniz, Feyza Aktan çiftinin boşanmasında şok iddia! Aslı Enver...

Geçtiğimiz Haziran ayında yollarını ayıran Özcan Deniz ve Feyza Aktan'la ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Çiftin boşanma nedeni olarak, Özcan Deniz'in Aslı Enver'e olan hayranlığı öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2019 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2019 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Özcan Deniz, Feyza Aktan çiftinin boşanmasında şok iddia! Aslı Enver...

2018 yılının Nisan ayında evlenen Özcan Deniz ve Feyza Aktan, geçtiğimiz Haziran ayında boşanmıştı. Nisan ayında da çocuklarını kucaklarına alan çift, anlaşmalı olarak yollarını ayırmıştı.

Deniz ve Aktan, çocukları Kuzey için ortak velayet almıştı. Çiftin boşanmasıyla ilgili şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. 2. Sayfa'nın iddiasına göre; Özcan Deniz ile Feyza Aktan'ın evliliği, Deniz'in Aslı Enver hayranlığı yüzünden bitti.

Sürekli Enver'in giydiği kıyafetleri, yaptığı saç stillerini eşinin yapmasını isteyen Deniz, Feyza Aktan'ın sabrını taşırdı. Evlilik terapistine de giden çift sorunları aşamayınca boşandı.

Deniz ve Enver o geçtiğimiz yıl aynı dizide rol almıştı. Feyza Aktan ve Özcan Deniz, boşanırken konuşmama protokolüne imza atmışlardı ve taraflar birbiriyle alakalı olumlu ve olumsuz açıklama yapamayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.