Hava Durumu

Özcan Deniz yeni sevgilisi ile yakalandı!

Sarışın sevgilisi ile trafikte seyir halinde iken ışıkta duran ve bir otobüsteki yolcuların kendisini görüntülendiğini fark eden Özcan Deniz tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2017 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2017 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Özcan Deniz yeni sevgilisi ile yakalandı!

Sabah'tan Okan Filizçay'ın haberine göre ofisinden sarışın sevgilisiyle birlikte çıkan Özcan Deniz, Kanyon'un önünde trafik ışıklarına takıldı.

Bu sırada yanlarında duran İETT otobüsünün içindeki yolcular, Özcan Deniz'i cep telefonlarıyla görüntülemeye başladı.

 'NE ÇEKİYORSUNUZ? ÇEKMEYİN!'

Fotoğraflarının çekilmesine sinirlenen Özcan Deniz, otobüstekilere "Neden çekiyorsunuz? Çekmeyin!" diye bağırdı. Özcan Deniz, yeşil ışığın yanmasıyla hızla uzaklaştı.

ÖZCAN DENİZ KİMDİR?

Şarkıcı ve besteci kimliğinin yanı sıra oyuncu ve yönetmen kimliği ile de başarılarından söz ettiren Özcan Deniz, 19 Mayıs 1972 tarihinde, Ankara'da dünyaya geldi. Beş yaşına kadar Ankara'da yaşayan sanatçı, aslen Ağrılı ve Kürt kökenlidir. 1977 yılında ailesinin Aydın'a göç etmesiyle çocukluğu ve gençliğinin ilk yılları Aydın'da geçmiştir.

Eğitimi süresince, kendi yazdığı küçük hikayeleri oyunlaştırarak, arkadaşları ile kurduğu küçük amatör tiyatro topluluğu ile çevre yörelere turneler yapmıştır. Bu yıllarda müziğe olan yatkınlığını da keşfetmiştir.

1985 yılında ilk orkestra çalışmasını yaparken artık Aydın'da tanınan ve aranılan orkestra solisti olmuştur. Ardından İzmir ve Antalya'da sahne çalışmaları gelmiştir. Aydın'ın Sultanhisar kasabasında düzenlenen Geleneksel Ses Festivaline katılıp birincilik ödülünü alınca, hedefinde İstanbul'a gelme hayalleri oluşmaya başlamıştır. 1988 yılında İstanbul'a gelip, 1989 yılında Almanya'ya gitmiştir. Orada da müzik çalışmalarına devam eden Özcan Deniz'i İstanbul'da fark edemeyen yapımcılar; Münih'te keşfetmişlerdir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.