Hava Durumu

Özel Önsöz Anaokulu yeni sezona hazır! "Bol aktiviteli bir dönem olacak"

Özel Önsöz Anaokulu, 2017-2018 eğitim-öğretim yılına alışılagelmişin dışında bir eğitim anlayışıyla giriş yapmayı hedefliyor. Özel Önsöz Anaokulu Kurucusu Özlem İşler, "Yeni dönemde tam kapasite ile hizmet vermeyi hedefliyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2017 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2017 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Özel Önsöz Anaokulu yeni sezona hazır! "Bol aktiviteli bir dönem olacak"

Her öğrencinin nitelikli bir eğitim alması gerektiğinin altını çizen Özlem İşler, nitelikli bir okul öncesi eğitimin, çocukları yaşıtlarına göre birkaç adım ileriye taşıdığını dile getirerek, "Nitelikli bir okul öncesi eğitimi alan bireylerin bu başarısı yalnızca akademik hayatta kalmayıp, yaşam boyunca devam etmektedir. Bu bireyler, dış dünya ile daha kolay ve sağlıklı iletişim kurabilen aynı zamanda da sosyal yetkinliklerini kullanabilen kişilerdir" diye konuştu.

EĞİTİM DOĞUMLA BAŞLAR...

Eğitimin doğumla başlayıp, hayat boyu devam eden bir süreç olduğunu belirten Özlem İşler,  "Hayat boyu sürecek olan bu eğitimin temeli ilk 6 yaşta yani erken çocukluk döneminde atılır. Bu dönemde her şey çocuklar üzerinde iz bırakır. Bu nedenle nitelikli ve bilimsel bir okul öncesi eğitim, çocuklarımızın yaşıtlarına göre hayata birkaç adım önde başlamasını sağlar" şeklinde konuştu.

OKUL ÖNCESİ, GÖMLEĞİN İLK DÜĞMESİ...

Özel Önsöz Anaokulu olarak, öğrencilerin nitelikli bir eğitim alabilmesi için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını kaydeden İşler, "Özel Önsöz Anaokulu olarak, okul öncesi eğitimin gömleğin ilk düğmesi olduğunu düşünüyoruz. Dolayısıyla bu düğmenin kesinlikle doğru iliklenmesi gerekmektedir. Bu düşünceden hareketle çok önemli bir yaz süreci geçirdik. Açtığımız iki ayrı yaz okulunda öğrencilerimizi bedensel, duygusal ve zihinsel olarak hazırladık. Bilimi merkezine alan bir okul öncesi eğitimle donanmaları için gerekli çalışmaları yaptık ve bol aktiviteli bir döneme hazırlanıyoruz. Öğrencilerimizin kendi yeteneklerini keşfedebilecekleri bir sistem ile eğitim vereceğiz" dedi.

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.