Hava Durumu

Özlüce'de tarihi gün! Genel kurulda yarışan başkan adayları bir arada...

Genel Kurulda yarışan başkan adayları, İbrahim Yazıcı Tesisleri'ndeki iftarda bir araya gelerek yeşil beyazlı camiaya birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2018 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2018 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Özlüce'de tarihi gün! Genel kurulda yarışan başkan adayları bir arada...

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay başkanlığındaki yönetim kurulunun davetine başkan adayları Lemi Keskin ve Ahmet Bozdemir yönetim kurulu listelerindeki yönetici arkadaşları ve Bağımsız Denetleme Kurulu Adayı Yalçın Cambaz katılırken, Hüseyin Akdemir ise yurt dışında bir iş görüşmesinde olduğu için katılamadı. Törende konuşma yapan Başkan Ali Ay, "Seçim öncesinde söylediğim gibi kucaklayıcı olacağız dedik, ilkini bu akşam gerçekleştiriyoruz" diyerek şunları söyledi:

BULUŞMA DEVAMLI OLACAK

"Başkan adaylarımızdan Lemi Keskin ve Ahmet Bozdemir iftarımıza katıldılar, onlarla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Hüseyin Akdemir'de katılacaktı fakat onun acil yurt dışı seyahati çıktı. Buradaki amaç Bursaspor'un kazanması, Bursaspor'da gündem mali başarı ve sportif başarı bununla ilgili konuşmalar yapıyoruz ve kendi aramızda tartışıyoruz. Bu akşam ile sınırlı kalmayacak inşallah daha sonrada tartışacağız. Kendilerine katıldıkları için çok teşekkür ediyorum."

AMACIMIZ AYNI

"Hepimiz Bursasporluyuz bir amaç için çalıştık ve kongre gittik. Kongre üyeleri teveccüh gösterdiler ve beni seçtiler. Fakat bu Lemi Keskin de olabilirdi, Hüseyin Akdemir de olabilirdi, Ahmet Bozdemir de olabilirdi. Ben ölene kadar Bursasporluyum eğer onlar seçilseydi bende yanlarında olurdum. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum" dedi. Ali Ay'ın davetinden dolayı teşekkür eden başkan adayı Lemi Keskin yaptığı konuşmada şunları söyledi:

ALİ AY'A TEŞEKKÜR

"Ali bey çok nazik bir şekilde tüm adayları tesislerimizde ağırlamak istediğini söyledi, ben ve ekibim tam kadro olarak bu davete katıldık. Kendilerine bu nazik davetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizde Bursaspor için hayatımız boyunca çalıştık, ölene kadarda çalışacağız." Ahmet Bozdemir ise, "Başkanımızı öncelikle tebrik ediyorum, hayırlı uğurlu olsun. Bizlerde Başkanımızı kırmadık ve bütün yönetim kurulu arkadaşlarımıza katıldık. Eskiden olduğu gibi her zaman kulübümün yanındayım. Desteklerimi sürdüreceğim" dedi.

ÖNERİLERİMİZ OLACAK

Denetleme Kurulu adaylığına bağımsız olarak aday olan ve kazanan Yalçın Cambaz; "Başkanımıza ve yönetim kuruluna nazik davetleri için teşekkür ediyoruz. Bizim amacımız seçilen yönetimi rahatlatmak, çalışmalarına değer katmak adına bu oluşumun içerisinde yer almaktı. Bundan sonrada mali tablo ile alakalı ve idare edilen idari yapı ile alakalı yönetim kurulumuza bazı tavsiyelerimiz ve önerilerimiz olacak, ilerleyen süreçte yönetimimize bu konularda önerilerde bulunacağız" dedi.

GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR

Divan Başkanlık Kurulu Başkanımız İdris Sevinç ise şu şekilde konuştu; "Bursa'da bir ilki yaşadık. Bu daveti sayın Başkan Ali Ay'ın yapıp bütün arkadaşlarımızı bir araya getirmesi Divan Kurulu Başkanı olarak beni çok onurlandırdı. Kendisine teşekkür ediyorum. Her şey birliktelik ve beraberlikle olur. İnşallah güzel günler bizi bekliyor."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.