Hava Durumu

Panayır Mahallesi sakinleri açılışı bekliyor! Hem esnaf hem vatandaş rahat edecek

Osmangazi Belediyesi tarafından Panayır Mahallesi'nde yapılan kapalı Pazar Alanı'ndan sona gelindi. Pazarda 200 esnafın tezgâh açacağını belirten Başkan Mustafa Dündar, "Pazarcılarımız, rahat bir çalışma ortamına kavuşurken, vatandaşlarımız da olumsuz hava şartlarından etkilenmeden rahatlıkla alışverişlerini yapabilecek" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2019 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2019 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Panayır Mahallesi sakinleri açılışı bekliyor! Hem esnaf hem vatandaş rahat edecek

Osmangazi Belediyesi, Panayır Mahallesi'ndeki mevcut pazar alanını kapalı hale getirdi. Pazar alanının çatı kaplaması tamamlanırken, aydınlatma ve çevre düzenleme çalışmalarında ise sona gelindi. Pazarcı esnafının daha iyi şartlarda çalışmasına, vatandaşların ise hijyenik ve sağlıklı ortamlarda alışveriş yapabilmesine imkân sağlayacak olan pazar yerinin açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak. Zabıta birimi, çay ocağı, lavabo, tuvalet gibi birimlerin de yer alacağı Panayır Pazar Alanı, alışverişe konfor getirecek. 

Pazar yerlerini daha modern hale getirmek adına çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda alışverişler yapması, pazarcı esnafımızın da modern bir yerde hizmet vermesi için kapalı pazar yerleri inşâ ediyoruz. Panayır Mahallesi'nde salı günleri kurulan mevcut pazar yerinin üstünü kapatarak modern hale dönüştürüyoruz. Yapmış olduğumuz her pazar yerinin farklı bir mimarîsi var. Modern mimarîyi uyguladığımız pazar alanlarımız vatandaşlarımıza ve esnafımıza kullanım kolaylığı getiriyor" dedi. 

Panayır Pazar Alanı'nda yaklaşık 200 pazarcı esnafının tezgâh açacağını belirten Dündar, "Pazarcılarımız, rahat bir çalışma ortamına kavuşurken, vatandaşlarımız da olumsuz hava şartlarından etkilenmeden rahatlıkla alışverişlerini yapabilecek. Panayır Kapalı Pazar Alanı, bütün ihtiyaçların düşünüldüğü güzel bir mekân olarak bölge halkına hizmet verecek" diye konuştu. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.