Hava Durumu

'Pervasızca belge sallayanlar...'

MHP lideri Bahçeli, Rıza Sarraf'ın tanık olduğu ABD'deki davaya değindiği konuşmasında CHP'ye yüklendi. Bahçeli,  "Doğruluğu yanlışlığı belli olmayan belgeleri pervasızca sallayanlar, Türkiye'ye karşı yeni cephe açmaya çalışan namertlerdir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2017 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2017 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Pervasızca belge sallayanlar...'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında milletvekillerine seslendi. Bahçeli konuşmasında, Rıza Sarraf'ın tanık olduğu ABD'deki davaya değindi. Ülkenin pek çok sorunu biriktiğini belirten Bahçeli, "Üzüntümüz bunların gittikçe kemikleşmesidir. Bir yanda uluslararası komploların şiddeti, diğer yanda ülke içindeki kamplaşma... Bölgemiz ateşle çevrilmiştir. Güney sınırlarımızdaki ihanet, mevzi kazanmakta... Verilmiş sözler çiğnenmektedir. Küresel fitne bölgesel taşeronlarıyla birlikte ülkemizi hedefe koymaktadır" dedi.

KAÇAK ŞAHIŞ, HAİN SUÇLU...

"ABD'de kurulan yanlı ve siyasi mahkemelerde Türkiye yargılanmaktadır. Buna razı olamayız, sessiz kalmayacağız" diyen Bahçeli, "Kaçak bir şahıs, hain bir suçlu; kirli ve kinli itiraflarıyla kamuoyunu meşgul etmektedir. Nasıl kaçtığı ya da kaçırıldığı konusunda spekülasyonlar yapılmaktadır. Türkiye'yi yere düşürmek amacıyla yarışanların ihanetleri gözümüzün önündedir. Dolandırıcı ve daleverciler Türk milletini küçük düşürmenin hevesine kapılmışlardır. Türkiye soytarıların ithamı ile değerinden bir şey kaybetmeyecektir" ifadelerini kullandı.

NAMERTLERDİR...

ABD'deki dava üzerinden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenen Bahçeli, "ABD'de kurulan tezgahın tamamlayıcısı, selam mangası gibi hareket ederek, doğruluğu yanlışlığı belli olmayan belgeleri pervasızca sallayanlar, Türkiye'ye karşı yeni cephe açmaya çalışan namertlerdir. İç siyaset hesaplarını ülkemizin karışmasına bağlayan işbirlikçilerin gerçek yüzleri ortaya çıkmıştır... İçlerinde yalan nefreti kopanlar belge de sallasa, ABD'ye el de sallasa, haçlıların beşiğinde de sallansa; nihai son kendileri adına utanç verici olacaktır; nesillerini bile utandıracak bir kokuşmuşluk olacaktır" dedi.

"YERİMİZİ DE YURDUMUZU DA BİLİRİZ"

Bahçeli, 'MHP ne derse o yapılıyor, iktidara yön veriyor'  ifadelerine de değindi. "Altını kalın olarak çiziyor ve buradan sesleniyorum" diyen Bahçeli, "Hükümete desteğimiz; terörle mücadelenin başarıya ulaşması, dış politikada elinin zayıf olmaması, küresel ve bölgesel ablukaya karşı milli ruhu sağlam ve diri tutmak, Türkiye'nin köşeye sıkışmasına engel olmak içindir. Milliyetçi Hareket Partisi yerini de yurdunu da bilir, bilmeye de devam edecektir. Zamanı geldiğinde, şartlar olgunlaştığında neyin nasıl olacağını herkes görecek ve bizzat şahit olacaktır" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.